Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Owulacja czy już po ?? starania o ciąże

Polecane posty

Gość gość

Witam was :) Pomóżcie bo zaczynam już wątpić. Starma się o dzidziusia,otóż ost. mieisączkę miałam 23.11 , cykle mam 28-30dniowe , stosunek od ostatniego dnia miesiączki jest mniej więcej co 2dni. Ostatni był 14dnia owulacji czyli 6.11 Mąż pojechał w delegację więc nie ma więcej szans... Moje pytanie brzmi jakie są szanse ,że się udało ? Dzisiaj pojawił się mleczny śluz i lekki ból jajnika (mam nadziję ,że to nie owulacja??) :( a może oznaka np zagnieżdzenia się zarodka? co myśleć.. a nawet jeżeli to czy sa szanse ,że plemniczki od niedzieli jeszcze dadzą radę ?

Gość gość
Jest szansa choć myślę że w Twoim przypadku owu jest później. Ja @ miałam 21.11 seks często a ostatni 7 12

Gość gość
C.D i też czekam na okres. Cykle mam 27, 28 dni. Testuje za ok tydzien

Gość gość
Najlepiej co dwa dni, dwa dni przed owu, w trakcie i dwa dni po ale może akurat się wam udalo. Powodzenia.

Gość gość
myślisz w takim razie ,że kiedy u mnie jest owulka? i jezeli stosunek był 14dc to do kiedy jest szansa ze z tg coś bedzie.. jak dlugo zeyją plemniczki?

Gość gość
plemniki żyją kilka dni, owulację masz prawdopodobnie dzisiaj lub jutro. Szanse na ciążę są minimalne. Kup sobie test do sprawdzania owu