Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie można mieć grzechy.

Polecane posty

Gość gość

Zmarł mój tata. Rodzina naskakuje, że mam iść do komunii. Do spowiedzi chodziłem kiedyś jako dziecko. Ostatni raz byłem u spowiedzi w 1997 r potrzebne było do bierzmowania. Co mam mówić, że w 2010 lub 2011 ukradłem 3 ryzy papieru z pracy. Onanizuję się regularnie. Kochałem się z dziewczyną. Jakie można mieć grzechy?

Gość gość
Powiedz, że podgladales mamę i fantazjowales o niej oraz bawiłeś się w doktora z siostrą, a także masz ciagatki do psiej szminki

Gość gość
Akurat takich rzeczy nie robię. Staram się, żyć tak aby innym nie szkodzić. Moje grzechy to drobnostki. U spowiedzi nie byłem 18 lat.

Gość gość
kłamstwa nie słuchanie sie rodziców pisze w dekalogu czij rodziców a czemu bo maja moc przekinania i błogosławienia , ale pyha to najcieszy z grzechów

Gość gość
Wpisz w guoogl: rachuenek sumieania I wyskocza Ci stroenki. Polecam porządną, szczerą Spowieadź bez picowania. Poczujesz, że masz dussze a w niej spokoj. Składam kondolaencje.

Gość gość
Merkaba nieznajomość ortografii to tez grzech

Gość gość
oj tam oj tam Kazdy ma swoje wady i zalety

Gość
jak tak do tego podchodzisz-że ktoś ci karze to w ogóle nie idz :)

Gość gość
Rodzina się martwi co ludzie powiedzą., że syn nie był u komunii. Zresztą po pierwszym różańcu już są komentarze, że matka miała za jasny płaszcz. Nie mam jakiś grzechów poza kradzieżą 3 ryz papieru z pracy w 2010 lub 2011, czego zresztą nie żałuję. Czy katechizm przewiduje przedawnienie grzechów? Mam 33 lata trudno, żebym mówił, że nie słuchałem rodziców, kiedyś tam w dzieciństwie.