Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

in vitro tylko do czerwca moze wreszcie przeznacza pieniadze

Polecane posty

Gość gość

z in vitro na leczenie ludzi a nie wymysły sztucznego zapłodnienia

Gość gość
Idź się leczyć ale do psychiatry. Się czepiliście tego in-vitro zacofane katole.

Gość gość
któz to widział by tyle kasy przeznaczyc na sztuczna rozpłodowosc !!!! ludzie umieraja na raka , brak kasy na leki a babom sie sztuczne dzieciaki z probówki marza . Plemniki pzrypadkowe , jajo pzrypadkowe potem skrobanki Chazan ma robic bo paniusia tylko zdrowe dziecko sobie zyczy /////?

Gość gość
Dokładnie

Gość gość
Jestem ateistka a tez uwazam ze sponsorowanie zabiegu ktory nie ratuje zycia czy nie leczy jest fanaberia ale fakt jest taki ze na alkoholikow i grubasow tez lozymy :o

Gość gość
Właśnie czepili się tego in vitro... a może spaślaków nie leczyć albo palaczy czy alkoholików bo chorują na własne życzenie... zasiłków nie dawać bezrobotnym lub ubezpieczenia bo przecież nic nie wnoszą do budżetu... Najlepiej dać księdzu na tacę to kasę, On się będzie modlił gorliwie... heh śmieszne. in vitro 300 mln. rocznie a nauczanie religii w szkole 1,15 mld rocznie, czemu tego nie zlikwidują będzie więcej pieniędzy dla chorych bo przecież katechetka życia nie uratuje. A jak ktoś chce się modlić to kościołów u nas pełno.

Gość gość
Są ważniejsze wydatki niż sztuczne zapłodnienie. Ja musiałam wydać 2300zł na wizyty u specjalistów prywatnie z dzieckiem, które teoretycznie mi się należą w ramach NFZ ale diagnozy i badania były potrzebne na już, każdy dzień zwłoki mógł ważyć na zdrowiu mojego dziecka. Niestety NFZ musiałabym czekać od 3 do 7 miesięcy u różnych specjalistów no paranoja ale TEORETYCZNIE za darmo jest? jest! :o Tymczasem bezpłodna para ma sponsorowane in vitro no absurd!