Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nina2211

Mam mega doła

Polecane posty

Mam dziś 33 urodziny, dopiero rozstałam sieęz facetem po 2 letnim związku, musiałam tymczasowo zamieszkać u mamy. Nie wierze, że czeka mnie jeszcze szczęście :( Wiem, że powinnam się cieszyć, że jestem zdrowa, ale jakoś nie mam na nic ochoty i nic mnie nie cieszy :(

Gość gość
Normalne i przejdzie. Jeszcze bedzie dobrze :)

Gość abstraktyk
Nie stara panna tylko singielka. Zmien myslenie bo sie przekrecisz.

Gość gość
Najlepsze zyczenia Urodzinowe ;) jestes jeszcze bardzo mloda a zycie jest pelne niespodzianek

Gość abstraktyk
Happy Birthday !!! Sorki, zapomnialem ale teraz przylaczam calym sercem.

Gość gość
"Nie wierze, że czeka mnie jeszcze szczęście smutas.gif" Jak bedziesz wierzyć w to zdanie, to się spełni.

Gość gość
Nic cię nie cieszy bo rozstałaś się z facetem? Ty głupia kobieto, a jak facet będzie przy tobie, to cie wszystko będzie cieszyło? :P Tak to jest, jak swoje życie, szczęście, uśmiech na twarzy, życzliwość dla innych, spontaniczność, pasje...etc. zawala się bo ego zostało urażone. Pomyśl o tym, jak będziesz się zachowywać, jak umrze ci ktoś naprawdę bliski. Pewnie trzeba cie będzie odtransportować do domu bez klamek! Masz tendencję do tego, kobieto :P

Gość gość
Starą panną to już po prawdzie jesteś :) ale to nie powód do załamywania się, bo życie jest fajne o ile się je docenia i człowiek potrafi cieszyć się z tego co ma. Za jakiś czas poznasz kogoś nowego i znów cały proces zacznie się od początku :)

Gość Heniuś
Też miałbym doła, gdybym w tym wieku mieszkał u mamy :) Zakręć się w końcu koło własnej d..y, to i facet się znajdzie. Tylko po co np. samemu coś wynająć jak lepiej szukać kolesia z kwadratem? Jak nie chcesz mieć własnego życia, tylko twoją ambicją jest "uwiesić się" na facecie to i potem pretensje, doły, żale - do kogo? Do siebie je miej.