Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enma

Seks w rodzinie

Polecane posty

Gość Enma

Hej. Zastanawiam się czy ktoś z Was się z tym spotkał. Wiem, że kiedyś nie było to, aż takim tabu. Brat mojej babci poślubił siostrę cioteczną, mieli nawet dzieci. Pytam o to bo sama miałam ostatnio z tym styczność i nie wiem czy to normalne. Spotykam się z kuzynem, to chyba nie jest bliska rodzina, jest wnukiem siostry mojej babci. Znamy się od zawsze, przyjaźniliśmy się, obecnie łączy nas coś więcej. Jednak utrzymujemy to w tajemnicy... Znacie podobne przypadki?

Gość gość
Ja przeżyłem swój pierwszy raz z siostrą cioteczną. To było coś... Po dziś dzień gdy nasze oczy się spotykają na imprezie rodzinnej to czuję motyle w brzuchu, choć było to przeszło ćwierć wieku temu...

Gość gość
Kuzynka byla pierwsza moja kobieta. Przez kilka lat. Chcialbym dzisiaj to powtorzyc.

Gość 33 Katowice

Mi marzy się kuzynka żony nawet nie sex ale taki dotyk podnieca mnie okropnie a jak jestem u niej to wiem że mnie zaraz o...icie ale muszę popatrzeć na jej wilgotne majtki które wkłada do kosza na pranie a zawsze ma tam plamki. Wiem jestem okropny ale ona mnie jara tak że nie moge

Gość 33 Katowice

A wy macie tak że podnieca was ktoś bliski

Gość kinga
8 godzin temu, Gość 33 Katowice napisał:

A wy macie tak że podnieca was ktoś bliski

mnie mocno kreci brat

Gość Sebek
2 godziny temu, Gość kinga napisał:

mnie mocno kreci brat

Lata temu,  taty siostry córkę przez miesiąc codziennie  pieściłem, nie powiem dobra była 😉

Gość kinga
2 minuty temu, Gość Sebek napisał:

Lata temu,  taty siostry córkę przez miesiąc codziennie  pieściłem, nie powiem dobra była 😉

czyli kuzynke ?

Gość Anita

Kongo, a jakiego ma fiuta Twój brat? Widziałaś go już? 

Gość Sebek
Przed chwilą, Gość kinga napisał:

czyli kuzynke ?

Tak  kuzynkę, nie jestem w stanie ci powiedzieć ile paczek kondomów zużyliśmy 😄 Pamiętam dziwny wzrok kobiety w kiosku "Ruch" w malutkim miasteczku  jak codziennie kupowałem kondomy.  Z kuzynką maturzystką zarabialiśmy zbierając czarną porzeczkę, część zarobku szła na kondomy, dzisiaj sam się z tego śmieje.