Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała_Mii_88

Nowe warunki w wonga

Polecane posty

Gość Mała_Mii_88

Hello, słyszałam, że w wondze można teraz wziąć pożyczkę na 1500 zł. Korzystał ktoś z was może? Interesują mnie warunki na jakich ta pożyczka może być udzielona, a konkretnie - czy nadal płaci się tylko 10 zł czy opłata również wzrosła? Będę wdzięczna za informacje :)

Gość gość
Nowym warunkiem jest posiadanie zaświadczenia o posiadaniu atestowanego sznura. Bo często klienci nie mieli sie na czym powiesić, jak przyszedł komornik, żeby za 1000 zł zabrać mieszkanie.

Gość gość
bierz dziewczyno pod zastaw mieszkania najlepiej , dają bez problemów serdeczni są

Gość Mała_Mii_9
Tak tak, wiec, że pożyczka to ostateczność, ale słyszałam, że jak się spłaci w terminie to naprawdę koszty są niewielkie. Nie wiem tylko czy one się zmieniły, wiec proszę o odpowiedź jeśli ktoś coś wie :)

Gość gość_Milena
W sumie wcześniej mieli mały limit, tylko na szybkie, drobniejsze wydatki. 1500 zł to już taka konkretniejsza suma.

Witam! Pragnę potwierdzić, że oferta wonga.com uległa zmianie. Teraz maksymalna kwota pierwszej pożyczki do 60 dni wynosi 1500 zł, a jej koszt to tylko 10 zł. Co więcej, nowi Klienci mogą wnioskować o pożyczkę ratalną - do 3000 zł, nawet w 12 ratach! Koszt pożyczki ratalnej poznasz na stronie wonga.com, pod suwakami, którymi ustawiasz kwotę pożyczki i liczbę rat. Aby złożyć wniosek o pożyczkę w wonga.com należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.com. Dodam, że podejmując decyzję o udzieleniu pożyczki bierzemy pod uwagę m.in. informacje w biurach informacji gospodarczej i Biurze Informacji Kredytowej S.A. oraz ocenę zdolności kredytowej Klienta. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem +48 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com *Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość majucha33
A jaki jest koszt kolejnej pożyczki w wonga? Także 10zł?

Witam ponownie! Majucha33, każdorazowo kolejna pożyczka w wonga.com udzielana jest na indywidualnych warunkach. Maksymalny limit dla kolejnych pożyczek w wonga.com może wzrosnąć do wysokości 5000 zł, ale kwota ta ostatecznie jest uzależniona od indywidualnie obliczanej zdolności kredytowej. Całkowity koszt pożyczki widoczny jest już podczas składania wniosku - pod suwakami, na których ustawia się kwotę pożyczki i liczbę rat. Dodam, że Klienci wonga.com mają możliwość wzięcia udziału w Programie Korzyści, w którym najwięcej zyskują osoby terminowo spłacające swoje zobowiązania i rozwiązujące interaktywne testy na platformie Kapitalni.org. Spełniając te kryteria, przy kolejnej pożyczce można otrzymać lepsze warunki cenowe pożyczki. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem +48 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com *Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.