Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzmot_B

Chętnie bym się na niej odegrał, ale daruje sobie.

Polecane posty

Gość grzmot_B

Zostałem perfidnie okłamany i oszukany przez pewna kobietę. Oboje jesteśmy w podobnym wieku, ale niestety to ja okazałem się tym bardziej ufnym (i może bardziej naiwnym), który uwierzył w bezinteresowność jej intencji. Nie chcę podawać szczegółów, ale chodzi o oszustwa w związku na tle osobistym i kolosalną dwulicowość. Nosi mnie, by się na niej odegrać, ale chyba jenak sobie odpuszczę. Mogę wywlec jej wszystkie kłamstwa tak, że długo nie znajdzie nikogo innego, ale chyba jednak odpuszczę sobie i zachowam twarz.

Gość gość
Współczuję, długo byliście razem? Na 'szczęście' masz to za sobą. Wiem, ze marne pocieszenie, ale naprawdę ciesz się, że nie było ślubu i dzieci. A ona w końcu trafi na równego sobie.

Gość grzmot_B
Półtora roku. Trochę mam pretensji do siebie, że byłem głupi i naiwny, a młody już nie jestem (zbyt stary też nie). Jedno jest pewne: Dostałem ogromnej nauczki od życia i kobiet. x Na kogo trafi, nie wiem i mnie to nie obchodzi. x Ja nie jestem typem, który wrogom życzy źle, jedynie po prostu o nich zapomina i patrzy dalej do przodu. Nic to. Wyciągnąłem wnioski i "wylałem" to z siebie na babskim forum ;) Pozdrawiam.

Gość gość
Półtora roku, no kawałek czasu. Ważne żebyś nie trzymał w sobie złych emocji, bo tak robisz tylko sobie krzywdę i w takim wypadku, życie toczy się wokół problemów. Życzę powodzenia.

Gość grzmot_B
Dzięki za pocieszenie :) Miłego dnia życzę :)

Gość gość
Nie ma sprawy. Dzięki i wzajemnie :)