Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż ma pretensje o jeden garnek w zlewie

Polecane posty

Gość gość

Pracuję do 18, w domu jestem 18:30 i jeszcze mam przygotować się na następny. Dzień wiec nie mam czasu na każdą perdole a ten zrobił awanturę ze zapomniałam o garnku

Gość gość
To niech on zmyje skoro ma z tym problem.

Gość gość
A ty nie w pracy autorko?

Gość gość
To kup zmywarkę

Gość gość
jest 17:50 !! a pracujesz do 18 ? MAsz czas na cafe w pracy to i garnek umyj

Gość gość
A jemu rączki odpadły?

Gość gość
oj, prowokacja sie nue udala

Gość gość
udała sie udała, bo mowa o wczorajszej sytuacji a ja pisałam dziś z telefonu, gdzie w pracy moge sobie wchodzic na net z telefonu

Gość gość
Bo miejsce baby jest przy garach!!!!

Gość gość
19:17 to zdecyduj sie kochanienki, albo praca zarobkowa albo stanie przy garach. nie mozna miec wszystkiego. choc wiadomo ze wy trutnie tak byscie chcieli. nie dla psa kiełbasa!

Gość gość
I tak masz dobrze z tym swoim chlopem,ja to bym nie pytal dwa razy gdyby na mnie trafilo.miejsce kobiet przy garach,a jesli tak bardzo wami pilno do pracy (rownouprawnienia itp) to prosze bardzo ale macie obowiązek pogodzic prace z obowiazkami domowymi.

Gość gość
miejsce kobiet przy garach,a jesli tak bardzo wami pilno do pracy (rownouprawnienia itp) to prosze bardzo ale macie obowiązek pogodzic prace z obowiazkami domowymi. xxx ok, ale jak pogodzimy to kasa z pracy zawodowej jest tylko nasza!

Gość gość
Skoro kończysz o 18 to zaczynasz o 10. Rano masz czas siępprzygotować.

Gość gość
nie mam rano czasu!!!!!!!!!!!!!!!!! mąż łązi do drugiej w nocy i mnie budzi wiec spie z nim rano dluzej niz powinnam!!!!!! bo on sobie ubzdural ze on np. przed polnoca chodzil spac nie bedzie. a co do tego co któryś tu facet powiedział, że kobiety chcą równouprawnienia.....heh ja nie lubie swojej pracy i chodze tam tylko daltego ŻE MĄŻ CHCE. zarabia kupe kasy ale mało mu i mowi ze potrzeba nam jeszcze mojej pensji. a potem ma pretensje ze nie mam sily czegos po pracy w domu zrobić.

Gość gość
nie każdy pracuje po 8 godzin, ja np pracuje po 12 godzin 6 dni w tygodniu. a kobiety chcą równouprawnienia nie po to żeby móc do pracy chodzić jak facet tylko dlatego żeby facet brał na siebie też obowiązki domowe!!

Gość gość
Zarabia kupę kasy i nie stać go nawet na zmywarkę, o sprzątaczce nie mówiąc? Zarabia tylko po to żeby mieć pieniądze czy po to żeby mieć bardziej komfortowe życie? Bo jak chce mieć komfort, niech Ci za to zapłaci... No chyba że Cię sponsoruje a Ty się na to zgadzasz, wtedy owszem- płaci i wymaga.

Gość malinowa krolewna
Też bardzo często kłóciłam się z moim facetem o zmywanie, to było odbijanie piłeczki - ty zmywaj - nie, to twoja kolej....masakra. Problem rozwiązała zmywarka! Nie wyobrażam już sobie życia bez tego sprzętu-polecam :)