Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość epa

Czy to będzie normalne czy może nie powinienem?

Polecane posty

Gość epa

Witam. Jest taka dziewczyna w mojej szkole, która mi się już od bardzo długiego czasu podoba, ale nigdy nie miałem okazji by zagadać. Jest to spowodowane tym, że zawsze przebywa z koleżankami, a wtedy trudno jest podejść, gdy rozmawia z nimi, bądź kończy o innych porach lekcje i nie mam okazji, by to zrobić. Za niedługo są święta i będzie długi okres wolnego. Zawsze w tym okresie są jasełka w naszej szkole, więc postanowiłem, że może wtedy, gdy się już skończą i będziemy wychodzić, to podejść do niej i ją zaprosić na spacer. Pytam was o to, czy to by było ok, gdybym podszedł do dziewczyny, z którą nigdy nie rozmawiałem i nagle spytać ją, czy nie wybrałaby się na spacer. Jak uważacie?

Gość gość
Pewnie ze dobry. Spróbuj nawiazacz nią wczesniej kontakt wzrokowy uśmiechną sie . Powodzenia

Gość epa
Dzięki za odpowiedź :) Myślałem na początku, że może to trochę za wcześnie, że się z nią jeszcze nie znam, więc nie wypada tak od razu. Zamierzam podejść i powiedzieć coś w stylu, czy mogę z nią pogadać na osobności, a następnie spytać, czy nie wybrałaby się ze mną na spacer, ponieważ wygląda mi na sympatyczną osobę. Mam nadzieję, że się zgodzi.

Gość gość
Napisz jak poszlo :) możesz ja trz najpierw znalezc na fb i zarosić ja do znajomych z pretekstem ze chetnie zostaniesz jej znajomym.

Gość gość
Fajnie, że chcesz zagadać, a nie np. pisać na facebooku :)