Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolaen naturalny

Polecane posty

Gość gość

Hej.Zastanawiam się nad zakupem kolagenu naturalnego. Ktoś stosował?

Gość gość
ja stosowałam jak mieszkałam w Pl. Jak wróce to pewnie znów zacznę kurację

Gość wiolalola
polecam. jest dość drogi ale bardzo wydajny. ja miałam pojemność najmniejszą a starczył mi na kilka miesiecy.

Gość gość
Podbijam ten temat. Słyszałam dużo dobrego o stosowaniu kolagenów Anna Pikura podczas zabiegów. Czy faktycznie są skuteczne, np używane jako serum przed nałożeniem kremu? I co myślicie o biokremach marki? Jak reagują na skórę zwłaszcza wrażliwą? Warto współpracować z tą polską firmą?

Gość WioletaK
Jestem masażystką i mam niekiedy okazję pracować na kolagenie gray marki Anna Pikura. Stosuję go przed nałożeniem oliwki/olejku na zwilżoną wodą skórę. Kolagen świetnie się wchłania i pozostawia skórę naprężoną. Potem przeprowadzam standardowy masaż. Z tego, co się orientuję to kolagen AP BIOAKTIV GREY dobrze sobie radzi z cellulitem, rozstępami i pajączkami. Miałam też sygnały od klientek, że zmniejsza żylaki. Ogólnie bardzo dobre echo zawsze mam po stosowaniu kolagenu. Żadna z klientek nigdy nie miała reakcji alergicznej, często pytają się, czego używam i gdzie kupić. Kolagen gray polecam. Ciało przygotowuję pod kolagen zwilżając je mgiełką Rosarium - wodą kwiatową z róży białej tej samej marki. Ja widzę efekty, więc mogę polecić z czystym sumieniem. Jestem ciekawa jak oceniacie kremy Anna Pikura i inne kolageny?

Gość czterdziestka61
Kolagen w tabletkach działa bardziej całościowo na organizm i trzeba pamiętać, aby zażywać go regularnie, żeby efekty były widoczne. Moim ulubionym kolagenem w tabletkach jest AP Sensation - suplement diety od Anna Pikura. To polska marka - i ma całkiem niezłe opinie w necie. Stosuję tabletki i raz na jakiś czas (jak uzbieram pieniądze:)) kolagen do twarzy AP BIOAKTIV PLUS. To świetne kosmetyki. Ten pierwszy to nawet bardziej jak lekarstwo działa - no bo od środka - i tak jak piszecie - pomaga na stawy, kości, wspomaga regenerację całego organizmu. A kolagen Plus jest moim odkryciem stulecia. Twarz wygląda mi świetnie, zero zmarszczek, zero wyprysków a już 40 stuknęła troszkę czasu temu. Polecam wszystkim, nawet jak pół roku trzeba zbierać na to cudeńko. Kupić je można tutajhttp://sklep.annapikura.com/?language=pl ale są i sklepy stacjonarne - trzeba zadzwonić i się dopytać w jakich punktach. Dla mnie kolagen to superlek, nie tylko kosmetyk. Dzięki niemu jestem zdrowa i piękna :) czego chcieć więcej:) Polecam kolagen zwłaszcza polski - wiemy co kupujemy.

Gość MamaMichasia
A ja polecam msm (siarka naturalna) swietna na stawy i kontuzje. Powoduje zwiekszona produkcje kolagenu w organizmie. Polecana przez dr. Ziębe. Ja kupuję na http://e-natura.pl