Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MlleTrzynastka

Papeteria i inne artykuły papiernicze

Polecane posty

Witam. Mam ogromną prośbę. Zupełnie nie wiem gdzie w Warszawie można kupić ładną papeterię dobrej jakości. Chcę wysłać list zagranicznemu znajomemu i potrzebuję czegoś, co będzie ładnie się prezentowało. Znam wspaniały sklep z najróżniejszymi przyborami tego typu w Krakowie i myślę o czymś analogicznym względem Warszawy. I zapewne gdzieś taki jest, ale kompletnie nie wiem gdzie. Bardzo proszę o pomoc.

Gość gość
W Warszawie sklepu stacjonarnego nie znam, ale pomyśl czy w tej sytuacji nie zamówić przez internet, kiedyś widziałam papeterię na http://papierniczykram.pl , warto zapytać telefonicznie.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość pampinka
Artykuły papiernicze, papier biurowy oraz kancelaryjny, a także wszelkiego rodzaju artykuły piśmiennicze warto kupować w większych ilościach i zaopatrywać się w nie regularnie u tego samego dostawcy. Ja np. kupuję tego typu asortyment tutaj: http://biurwa.pl/artykuly-papiernicze-papier-biurowy-papier-kancelaryjny-o_c_124_1.html Chodzi o to, że przy systematycznych, większych zamówieniach możemy dostać w sklepie atrakcyjne zniżki, a wiadomo, że tego typu towar i tak się zużywa ;).

Gość guzon

ojj zdecydowanie!

Gość gość

Można u nich zaoszczędzić na papierze biurwa.pl/artykuly-papiernicze-papier-biurowy-o_c_108_1.html. U mnie drukowanie leci w ogromnych ilościach, więc tym bardziej szukam nawet kilku groszy różnicy. Zawsze coś. W tym sklepie zamawiam najczęściej. O tyle dobra sprawa, że zdarzyły mi się jakieś pomyłki to nie robili problemów ze zwrotami, wymieniają lub od razu oddają kasę i można już złożyć inne zamówienie. Bardzo uczciwe podejście pod tym względem.

Gość kornelka24

Ja zamawiam online, np. na stronie Papeterra papeterra.pl - mają tutaj fajny wybór i ceny 😄

Gość gość

Jest tych sklepów, które mają artykuły biurowe całkiem sporo więc jak ktoś będzie szukał to wyboru będzie sporo. Wydaje mi się, że można zerknąć między innymi do sklepu biurwa.pl, który ma ciekawą ofertę, dużo produktów i większość dostępnych od ręki.

Gość Robert

W sklepie ezaopatrzenie.pl znajdziecie sporo fajnych artykułów biurowych, zawsze zamawiam i jestem zadowolona.