Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 mies niemowle wyje

Polecane posty

Gość gość

syn od kilku tyg poplakiwal przez sen ale po podaniu smoka uspokjal sie, niestety od wczoraj wyje w nocy nie chce spac potem odsypia w dzien. jutro robimy badanie moczu, bo po nocy czy po snie czesto mial spuchnietego siusiaka a pieluszka sucha.. pomocy co to moze byc

Gość gość
Mam nadzieję, że byłaś u lekarza? W dzien sika normalnie?

Gość gość
Lekarz natychmiast!!!

Gość gość
No bylismy wczoraj ale pytam bo nie wiem moze ktos mial cos podobnego. Dzisiaj zawiozlam mocz do analizt

Gość gość
W dzien ma zasikane pieluchy. Ogolnie zaczelo sie od tego ze mc temu po przebudzeniu zdjelam odruchowo dziecku pieluche bo jak zawsze bylam sto procent pewna ze bd zasikana. A byla sucha a siusiak gruby i twardy. Dalam mu mleko i za kwadrans pielucha byla zasikana. Poszlusmy do lekarza lekarka odciagnela mu napletek a tam mega zaczerwienione. Przepusala detreomecyne i siusiak odpuchl. Ale w miedztczasie zauwazylam ze dalej miewa suchsze pieluchy i lekko obrzmialegp ale miekkiego raczej siurka. Potem pojawily sie placze przez sen. No i ta akcja nocna.. Pierwszy miesiac zycia tez dawal do wiwatu nie spal do 2,3 w nocy, a potem pomalu zsczal zasypiac normalnie kolo 11 wieczor. Nawet juz zdarzalo mu sie przesyiac cale noce. Teraz powtorka z rozrywli

Gość gość
jeżeli mialby zapalenie pęcherza to plakalby caly czas , wiem bo moja kolezanka tak miała z synkiem , ale lekarz podal mu antybiotyk i jak reka odjal.

Gość gość
Dzieki zobacztmy. W dzien jesr spoko