Gość Ewa Napisano Marzec 3, 2019 Ja też słyszałam, że w UNIMEDzie są super psychiatrzy. Naprawdę warto skorzystać z ich pomocy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klaudia Napisano Marzec 13, 2019 Mój bardzo dobry kolega chodził do UNIMEDu, różnica zauważalna gołym okiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Napisano Marzec 31, 2019 A ja polecam świetną Panią psychiatrę ze spess medica w Piotrkowie Tryb. Genialna Pani doktor Klaudia bardzo mi pomogła. Warto do niej jeździć, pomogła mi i mojej koleżance. Też na początku miałam stracha, ale jak się okazało niepotrzebnie. Także polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anna Napisano Kwiecień 24, 2019 Gabinetyszansa.pl w Krakowie - bardzo pomocni psychiatrzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anna Napisano Kwiecień 24, 2019 Gabinetyszansa.pl w Krakowie - bardzo pomocni psychiatrzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość dziewanna Napisano Lipiec 28, 2019 Gość Anna bardzo niepomocna reklama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PsychoMedic Napisano Sierpień 9, 2019 Dnia 10.12.2015 o 10:16, Gość gość napisał: Witam, znacie jakiegoś dobrego psychiatrę w Krakowie? I jakie mniej więcej ma stawki za wizytę? Jeżeli potrzebujecie bardzo dobrego psychiatry możecie skorzystać z video konsultacji na platformie PsychoMedic.pl Recepta zostanie wysłana pocztą lub będzie elektroniczną receptą. Doświadczeni specjaliści z Warszawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 26, 2019 Dr Radosław M. Szpak przyjmuje we środy i czwartki od 14- 17 w Przychodni Zdrowia Rodziny im. Św. Królowej Jadwigi na ulicy Bosaków 11 , w Krakowie oczywiście, można się rejestrować telefonicznie, Dr już nie przyjmuje u siebie w mieszkaniu, polecam wszystkim :), pozdrawiam serdecznie ! , i najważniejsze - na NFZ !!! :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Andzia Napisano Październik 12, 2019 Ja mam bardzo dobre doświadczenia z psychitra w Unimedzie. Niezwykle mi pomógł delikatną frmakologią po załamaniu nerwowym i w asyscie psychologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monka1187 0 Napisano Lipiec 26, 2020 zajrzyj do unimedu, mają świetnych lekarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klarta 0 Napisano Listopad 7, 2021 polecam Teresę Dróżdż z Unimedu w Krakowie, Bardzo empatyczna i konkretna osoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach