Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie trenerów personalnych, coachów, czy chodzicie do terapeuty ?

Polecane posty

Gość gość

jak nowoczesni szczesliwi ludzie ktorzy sie samodoskonalą ?! :classic_cool:

Gość gość
Od dwóch tysięcy lat służy do tego spowiedź

Gość gość
trzeba miec niepokolei w głowie by spowiadać się facetowi ktory ma więcej na sumieniu niz ty :D:D:D

Gość gość
Jakby sie potrafili samodoskonalić to nie potrzebowaliby pomocy jakichś tam specjalistow :D Prawda ? Prawda :)

Gość gość
Trzeba miec za dużo kasy i za dużo problemow łącznie z bałaganem w głowie żeby korzystać z tego typu fachmanów. Spowiedź św. jest za free i udoskonala lepiej niż trener osobisty, terapeuta i coach razem wzięci. Wiem to na 100% bo korzystałam z ich porad wczesniej przed nawróceniem. Teraz Spowiedź św. to jest to czego szukałam całe życie. Buduje człowieka wewnętrznie, oczyszcza i daje spokoj serca i radość życia. Wszystko to czego ów wspomniani wyżej wyszkoleni ludzie dać nie mogą.

Gość gość
mam osobistego trenera personalnego. ech... ileż orgazmów......

Super trener personalny trenerdudek. pl Świetne podejście i wiedza.

Gość gość
gość 2015.12.10 Trzeba miec za dużo kasy i za dużo problemow łącznie z bałaganem w głowie żeby korzystać z tego typu fachmanów. DOKŁADNIE !!!

Gość gość
Witam, proszę pomóżcie mi obniżyć cukier we krwi piję morwę białą i biorę jedną tabl dziennie Gliclada i dieta i jeszcze 200 cukru, wiem,że zmieniam temat ,ale może ktoś wie?

Gość gość
Nie mam bo mam alergie na trenerow i 'kouczy' tak jak na kota dlatego kota tez nie mam

Gość Amaryntus
Czytam troche stron coachingowych w sieci, ale żadnemu coachowi nie płacę, przynajmniej nie za wstawki motywacyjne, bo z tym akurat sama sobie radzę. Ale chodzę na siłkę, gdzie jest trener personalny fitnessu i tu już róznica w prowadzeniu przez niego zajęć jest zdecydowana. Widac co gość robi i po co. W każdym razie nawet mi gdzieś tam po głowie chodzi, żeby sobie taki kurs zrobić. W okolicach Poznania na http://www.fit-academy.pl/kurs-trener-personalny-poznan/ znalazłam i nie są jakieś porażająco drogie, a myślę, że dałoby się na tym zarobić.

Gość Gruszka94
W dzisiejszych czasach coraz więcej osób korzysta z takich usług i właściwie wszyscy je chwalą. Najefektywniejszym sposobem na podniesienie wydajności jest facylitacja. Zobaczcie w http://facylitacja.com/facylitacja/rozne-role.html z czym się to wiąże. Ja jak najbardziej jestem za tym, by wspierać rozwój na wszystkie możliwe sposoby.