Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wczoraj wybuchłam

Polecane posty

Gość gość

proszę o opinię bo jestem osobą dość poddatna na cudze argumenty. otóż... 2 lata temu wprowadzilismy sie do spoldzielczego mieszkania które wymagalo sporego remontu. wiadomo nie ma kasy na wszystko ale z racji ze bardziej nasze zaczęlismy tez kupować meble itd... wcześniej wynajmowalismy. maz jest budowlancem. potrafi cuda robic a przez dwa lata pomalowal jeden pokoj i położyl panele w przedpokoju. teraz na swieta mamy miec gosci a nie dość ze mieszkamy jak w melinie to jeszcze skladzik budowlany mamy w salonie - faeby reszta paneli... mąż powiedzial ze sie czepiam ze go atakuje a w ogóle to on uwaza ze jest ok i wcale zadnych remontów robic nie chce i ja sobie tylko wymyślam. tak mnie szlag trafil ze kazalam mu zabierac manatki i wynosić sie. nie wyniosl sie ale sie do mnie od rana nje odzywa ostentacyjnie. co robic?

Gość gość
malo tego cokolwiek bym w tym domu nie chciała zrobic czy to polke powiesic czy zaslony nowe kupic to tylko slysze krytyke i - co ty znowu wymyslasz? a kiedy pytam go np o kolor scian to wywraca oczami ze znowu zaczynam .. ni i wczoraj juz nie wytrzymalam. pomijam juz kwestie remontu bo tez mozemy kogos wynajac i zaplacic nie musi on robic ale przeciez mieszkamy razem. mialo to byc nasze gniazdko a jego nic nie obchodzi. i wszystko mam sobie wybierac i robic sama.