Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anula1989

Czy używacie podróbek perfum?

Polecane posty

Gość Anula1989

Hej dziewczyny ! używałyście kiedyś podróbek perfum ? Np. Elizabeth Arden, Lacoste, Armani, Azarro? Chowacie to po torebkach, tak żeby przypadkiem nikt nie zauważył?

Gość gość
w Polsce wszystko to podróby.

Gość gość
Pewnie! Nie mam kasy na oryginalne. Ja jestem zakochana w Paco Rabanne - Lady Million :) Płacę 31 zł za zwykłe w sklepie internetowym www.sklep.cobest.pl ;) chociaż mają też z feromonami, nanosrebrem i nanozłotem ten sam zapach. Ale średnio u mnie z pieniążkami a strasznie lubię ten zapach..

Gość Anula1989
W Polsce rzeczywiście może słabiej pachną perfumy.. i są cholernie drogie. Mama mojej szwagierki kupuje w Niemczech na wyprzedażach ;) prawie za bezcen ;) i zwozi na prezenty ;)

Gość gość
W Polsce same podróby ? Eeee nie przesadzajmy. Są uczciwi przedsiębiorcy, którzy sami wytwarzają niektóre rzeczy! Nie wszystko jest sprowadzane z Chin, tak jak nie wszystko jest podróbką!

Gość gość
Podróbki perfum to jest fajna sprawa! Nie muszę tyle płacić a pachnę jak chcę ;)

Bardzo wiele osób używa podróbek duże flakony w cenie 65 zł a ogromnym powodzeniem cieszą się perfumetki 20 ml idealne do torebki tylko 16 zł Jak ma sie dobrego dostawcę to zapachy są takie same jak w oryg.

Nie używam,tylko oryginalne.Jest to mój jedyny nałóg i mogę na perfumy wydać sporo :)

Gość gość

Bardzo wydajny zapach parfumstore.pl/wody-perfumowane/1384-lancome-la-vie-est-belle-pink-edition-75ml-edp.html, do tego odświeżający i uważam, że na sezon wiosenno – letni w sam raz, na wyjścia towarzyskie również. Poza tym nowa edycja ważna od 2018 roku. Bardzo lubię testować nowe rozwiązania popularnych marek i to chyba mój strzał w dziesiątkę na dłużej. Może akurat skorzystasz.