Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O ile % przeważnie spada atrakcyjnosc kobiety po ciazy

Polecane posty

Gość gość

Ja obstawiam ze u większości o 90-100% a za to prawdopodobieństwo zdrady wzrasta do 100%. A wy jak myślicie?

A co, roztyłaś się po ciąży i twój chłop stracił tobą zainteresowanie?

Gość gość
Tak. Jak większość kobiet.

Gość gość
poporodzie o 100%!!!... odechciewa się seku z nimi !!!

Gość gość
moja atrakcyjość spadła do 0 a jego ochota po prodzie i tym co ssię działo na uprawiani seksu -100%

To pora przestać biadolić nad sobą i coś zdziałać by poprawić urodę. Sam nie wyglądam jak Antonio Banderas, ale sporo ćwiczę, biegam, a wiosną i latem zasuwam rowerem do pracy. To naprawdę pomaga schudnąć i wyrobić dobrą sylwetkę, więc tobie jak najbardziej polecam.

Gość gość
zależy od kobiety jedna przytyje i ma rozstępy oraz obwisłe cycki a inna wygląda tak samo jak przed

Gość gość
Jakieś 50 % no chyba ,że zetnie jeszcze włosy to 70% no ale jak się kocha to się czeka na lepsze czasy.

Schudniesz + seksowny ubiór (np. miniówka, podniecają mnie kobitki w nie ubrane) + parę dni wolnego na wycieczce = jest twój.

Gość gość
Jasne ciekawe kiedy mam ćwiczyć. Z reszta nie jestem gruba tylko mam wiszący wór na brzuchu, sflaczały biust z rozstępami i cellulit wszędzie.

Gość gość
Urodziłam dwoje dzieci, a moja atrakcyjność pp ciąży nie spadła wcale.

Gość gość
No moja atrakcyjność jest -100. A życie erotyczne nie istnieje

Gość gość
Jesteście psychicznie!!! A jak będziecie starsze to na śmietnik! !Same robicie z siebie szmaty! !!

Gość gość
18.20 A wiesz jak wygląda cellulit? Akurat miniówką idealnie go wyeksponuję

Gość gość
18.22 No i co ze są jak nie działają.

Gość gość
Poniekąd się nie dziwie ze faceci nie chca kobiet po ciąży bo biorą sobie ładna kobietę ktora w 9 miesięcy zmienia się w zapuszczoną paszteciare.

Jak potraficie tylko narzekać i płakać zamiast SPRÓBOWAĆ poprawić swój wygląd poprzez ćwiczenia to nie dziwcie się, że wasi faceci zaczynają się oglądać za innymi. Wasz wybór. Tylko pewnego dnia żebyście się nie obudziły z przysłowioną ręką w nocniku.

Gość gość
Kazda inaczej rozumie pojecie dbania o siebie Najlepiej gdyby wszystkie po urodzeniu dzieci rozumialy je podobnie Nie wazny makijaz fryzura paznokcie- najwazniejsze po porodzie jest cialo i doprowadzenie figury do stanu sprzed ciazy

Gość gość
1,5 roku jestem na diecie i bez przerwy jestem głodna. Nawet nie mogę zjeść jak człowiek. Ćwiczę codziennie. Ale nic się nie zmienia. I co ty na to?

Gość gość
Co ja na to? Ze gdzies mijasz sie prawda i oszukujesz sama siebie;-) moze cwiczenia nieodpowiednie bo zwykle jak spalasz wiecej kalorii niz pochlaniasz to chudniesz..... Zamiast spacerow z wozkiem zacznij biegac/ z wozkiem, da sie dzis widzialam mame z maluszkiem i jeszcze psem u boku przywiazanym do raczki Kardio jest chyba najlepsze na spalanie, a na dworzu i z dzieckiem sama przyjemnosc

Gość gość
Mam wózek który wazy bez dziecka 22kg wiec raczej te biegi nierealne. Juz mam dosyć tej diety i tych cholernych ćwiczeń. Chyba mój mąż będzie musial sie z tym pogodzić albo znalezc sobie inna.