Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Synowe drogie

Polecane posty

Gość gość

Jestescie takie puste I leniwe ze zal tylko naszych synow,tylko dupska wystawic I wykorzystac! Dziecmi same sie zajmujcie a nie szukacie nianiek I do roboty jak I w domu I w pracy larwy!nigdy oj nigdy nie zastapicie nawet najgorszej corki! Once pieprzone larwy

Gość gość
babcia źle w*******a? XD

Gość gość
Sp*****laj stara raszplo tak wychowalas syna ze wziął taka leniwa to teraz masz za swoje. Oby namowila twojego syna zeby zerwał z tobą kontakt i w********il cie do domu starców!!! Z synowa nie wygrasz, ty d**y synowi nie dasz hahahahaga

Gość gość
Wszystkie teściowe to k***y

Gość gość
To nie tak , ze synowe i tesciowe sa glupie i zle. Bywaja po prostu glupie i zle kobiety, niezaleznie od wieku i sytuacji rodzinnej, Wredna baba bedzie najpierw wredna symową, potem wredna tesciową Jak dobrze wychowasz syna, to nie bedzie szukal głupiej k***y; Jak jestes rozsadna dziewczyna, nie zwiazesz sie z facetem wychowanym przez glupia k****. I cala filozofia,

Gość gość
No tak, moja teściowa cale życie byla kurwa

Gość gość
to nie rozumiem, dlaczego wyszłas za s********a - przymus?

Gość gość
Provo... Tesciowe zazwyczaj przegrywaja w ostrych wojnach...

Gość gość
trolo lolololololololo trololololoooooooo!!!

Gość gość
ZADNE prowo,stwierdza sie poprostu fakty a synowa byłam dobra,co nie znaczy ze dam sie pustym i cwanym gówniarom dam wejsc na głowe co to to nie! w dzisiejszych czsach to wszystkie jestescie manipulantki i aktorki w dpdatku lernie!

Gość gość
tesciowo, bo one tylko myślą macicami że jak dadzą chłopu i urodzą to już wyczyn.masz racje najgorszej córki nie zastąpią.Ja tam udaje kochaną teściową a w kieszeni scyzoryk się otwiera jak ją widze,dla syna zmuszona jestem udawać.

Gość gość
a ta dalej sama ze sobą pisze.... nakręciłaś słabe prowo, a w ogóle jakoś mi się nie chce wierzyć, że teściowa styrana poczynaniami złej synowej wchodzi akurat na kafeterię, akurat na dział PORÓD, MACIERZYŃSTWO I WYCHOWANIE DZIECI aby pisać o swoich teściowskich przemyśleniach odnośnie. No weź się nie ośmieszaj już z tymi temacikami z d...py.

Gość gość
Rozumiem cię autorko, ja uratowałam qrewke tylko dla wnuka przed rozwodem bo syn chciał rozwodu Z leniem. Teraz zamknęła ryja i ozorem już nie mieli. Tylko dzieci szkoda:(

Gość gość
Nie chce mi się tego czytać ale tytuł mnie zaciekawił i sobie pomyślałam że ostatnio własnie można poczytać tutaj jazdy na teściowe teraz na synowe i jako jeszcze mogę zrozumieć synowe bo to młode kobietki jeszcze życiem nie doświadczone i swoje żale wylewają ale jak jakaś teściowa pisze o synowej to już nie bardzo bo jako kobieta dojrzała która cos tam przeżyła pisze pierdoły na niezbyt poważnym portalu to co za teściowa musi być. .Moja teściowa krzywdy mi nie zrobiła nie kocham jej pewnie nawet nie lubię no ale to matka mojego męża a jego kocham i szanuje więc i ją muszę na swój sposób chociaż jest jaka jest ,jedno muszę jej oddać to kobieta wykształcona inteligenta i na pewno bzdur takich by w necie nie wypisywała ,nawet nie wie że jaki durna kafeteria istnieje .

Gość gość
Przecież to nie jest żadna teściowa tylko jakaś bezrobotna młodociana mopsiara, która zaciążyła w wieku 18 lat z przygodnym Januszem z dyskoteki i której się nudzi. Pisze tu jako 3-4 osoby "och popieram cię autorko bla, bla, bla" Masakra :o to już nawet nie jest śmieszne tylko wręcz żałosne :o

Gość gość
zgadzam się z autorką że synowe to w tych czasach leniwe lale które myślą tylko jak rozłożyć giry i dać się zapłodnić a potem ani obiadu ani porządku w domu bo ona bohaterka dziecko urodziła

Gość gość
autor tematu ma racje. jestem synowa i teściowa ,i synową jestem dobrą gorzej z drugim,przeszkadza mi w synowej wszystko,ona mysli ze ja pałam miłością ale to tylko pozory... drażni mnie jej sama obecnosć choć krzywdy mi nie zrobiła.

Gość gość
Pominę,wiem że to PROWOKACJA:) ale napisała to "kobieta/śmieć" tak ją określę bo gdyby była prawdziwą miałaby klasę,ale napisała to zwykła roszczeniowa SZMATA!!!! i takie jej tez tutaj wtórują bądz sama sobie pisze i odpowiada.

Gość Milenia1990
Składam wniosek o możliwość zakłądania tematów przez osoby zarejestrowane.

Gość gość
Teściowe to szmaty

Gość gość
Właśnie kiedys kobiety na glowie miały tylko dom. To w dzisiejszych czasach więcej kobiet pracuje. Kiedys kobieta miała urodzić dzieci i zajmować sie domem a jak do szkoły poszly to co one robimy....nic. I takie życie miała większość naszych tesciowych. Dzisiaj kobiety pracują, zajmują sie domem i wychowują dzieci czyli robią duzo więcej niż kobiety kiedys a i wnoszą pieniadze do rodziny, wiec jak można powiedziec ze sa leniwe albo naciągają facetów na kasę. Kiedys dzieci poszly do szkoły to kobieta sobie szydelkowac mogla i tylko obiadek zrobila a teraz kobieta ma pójść do pracy i robic ten obiad o zajmować sie domem i dziecmi mimo ze jest przemęczona poprostu musi to wszystko zorganizować. " Kochane teściowe " za Malo doceniacie swoje synowe i nawet nie macie pojęcia ile one pracy wkladaja zeby dzieci byly ladnie ubrane, czyste, zeby miały obiad i zeby byly dodatkowe pieniądze z ich pracy aby nikt im nie zarzucił ze sa nierobami, zeby wasi synkowie tez mieli obiadek i domek czysty. Mimo ze mężczyzna tez pracuje kobieta pracujaca ma na glowie więcej, facet jest zmęczony ale kobieta nie i ma robic ten obiad i sprzatac dla Panicza. W wielu domach tak to wygląd. Bardzo cieszę sie ze ja mam madra tesciowa która docenia to co robię i wie ze jejsynek beze mnie bylbu ciągle gowniarzem i męża który pomaga w sprzataniu i czasami cos ugotuje. Pamiętajcie kiedy mężczyzna traktuje kobietę jak ksiezniczke to znaczy ze wychowala go królowa. Wiec hmm...kim Wy teściowe jesteście?