Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slwia10122978

znalazłam zdjęcie w telefonie meża....

Polecane posty

Gość Slwia10122978

Grzebiąc w telefonie męża legalnie przy nim szukając zdjęcia znalazłam zdjęcie jego 17 letniej uczennicy....która mu do tego zdjęcia pozowała!!!! Na moje pytanie co i kto to odpowiedział że to nieważne tak wyszło nie chce mu się opowiadać całej historii poprosiła go o to a ja mam nie robić afery i ze to normalna miła i sympatyczna dziewczyna ja skasowałam zdjęcie a on temat olał.....

Gość Slwia10121978
Dla mnie to poważna sprawa ale widzę ze takie klimaty to chyba na porządku dziennym tu są....

Dziwne nie spodobalo by mi sie to nie zostawila bym tego tematu. Moze cos byc na rzeczy moze maolata leci na twojego meza. A twoj maz nie powinen miec jej zdjecia w swoim tel nawet gdyby go poprosila o zrobienie fotki to dlaczego tel twojego meza a nie jej tel i po co mu to zdjecie. Oj nie chce byc zla wrozka. Pozdrawiam

Gość gość
Faceci to świnie, ja nie wiem co się z tym światem dzieje :(

Gość Slwia12102078
Właśnie Ala nie daje mi to spokoju....Zadałam mu pytanie oczywiste dlaczego nie zrobił zdjęcia jej telefonem to powiedział ze zrobił swoim bo swojego ona zapomniała wziąć... Powiedziałam ze to dla mnie jest chore! A on że robię aferę (między nami układa się dobrze) ...nie wiem mam mętlik trudno uwierzyć mi w bezinteresowność w tym.

Gość gość
Albo klientka leci na niego bo widzi że on się ślini,albo on jest naiwny:)

Tez bylo by mi ciezko uwierzyc ze nic nie jest na rzeczy naprawde nie chce cie dolowac. Ale mi sie to nie podoba. Piszesz ze miedzy wami uklada sie dobrze moze tobie sie tak wydaje a on mysli inaczej ale nie mowi ci tego. Jak dlugo jestescie po slubie? Nie robisz afery masz racje to dziwna sprawa. Jak maz ci mowi ze robisz afere to tym bardziej cos by mi nie pasowalo.

Gość gośćSlwia10121978
Jesteśmy 13 lat po ślubie 2 dzieci on zadbany 38 latek ja zadbana 37 latka a uczennica super łaskaw...

Roznie to bywa naprawde 13 lat po slubie moze rutyna sie wdarla w wasz zwiazek. Albo laska leci na na Twojego meza i go nakreca zagrywkami typu zrob mi zdjecie te dziewuchy to teraz wogole nie maja zasad ani szacunku do samych siebie a szczegolnie gowniary. Moim zdaniem musisz porzadnie wyjasnic ten temat. Pozdrawiam