Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jakie trendy w modzie was najbardziej denerwują?

Polecane posty

Mnie denerwuje noszenie okularów zerówek przez osoby bez wady wzroku. Sama noszę okulary bo jestem ślepa, ale odkąd okulary są modne, zastanawiam się nad szkłami kontaktowymi, mimo iż zawsze się ich bałam, że pęknie i potnie mi oko itp :P Zresztą dajcie spokój, okulary to przyrząd leczniczy, jeśli już musze je nosić, to dobieram jak najlepsze oprawki, ale po co nosić atrape przyrzadu leczniczego? :D a w ogóle to wszystko co jest teraz modne mnie denerwuje 🖐️

Gość gość
wiesz, że niektórzy noszą okulary bo mają kompleksy np. co do długości nosa i okulary optycznie go zmniejszają?

Gość Turkuć
Okulary w grubych i ciemnych oprawkach wyglądają idiotyczne, ale sporo ludzi je nosi. Znaczna liczba ludzi chyba nie ma własnego gustu i przez to ślepo podążają za aktualnie panującymi trendami.

Gość gość
mnie się akurat grube oprawki podobają i takie też noszę (akurat muszę).

Gość gość
Skąd wiesz,czy ktoś, kto nosi okulary ma wadę wzroku czy nie?Jestem krótkowidzem,więc muszę nosić okulary,czasem używam soczewek i już mnie oskarżano, że noszę okulary"z kaprysu".Nigdy nie żałuje pieniędzy na porządne oprawki i szkła.Mnie akurat jest wszystko jedno,kto jak się ubiera,jestem sama dla siebie stylistką. Mnie najbardziej irytuje głupota, niewiedza,dyktatorskie skłonności, tzn.dawanie"dobrych"rad chociaż nikogo o to nie proszę. Mam ochotę kogoś kopnąć czasem.Ubrania prezentowane na pokazach mody rzadko nadają się do noszenia,nigdy bym tego nie ubrała,nawet gdyby mi odszkodowanie zapłacili.Nie lubię jaskrawych kolorów i nie podobają mi się grube obcasy,wolę szpilki,więc nie kupię takich butów i jaskrawych ubrań nigdy.

Gość gość
Nie rozumiem jak można farbować włosy na jakiś kolor,tylko dlatego,że to modne.Wiele kobiet farbuje włosy na rudo,a wcale dobrze nie wygląda,tak jak kruczoczarne.W tym roku były chyba modne jakieś blondy z odcieniem popielatym,nie wiem.W imię mody wyłysieć?To nie dla mnie:-(

Mnie denerwuje moda na tatuaże a kiedy minie to nie wyczyszczą już tego i będzie na całe życie...