Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubie kobiet po siłowni wyglądają jakby się głodziły codziennie

Polecane posty

Gość gość

i ten kaloryfer na brzuchu fuuu jak faceta byś dotykał gdzie się podziały prawdziwe kobiety.....

Gość gość
siłownie można ale z umiarem. sama jest kobieta ale bez przesady

Gość gość
fajne mają nogi łydki grubości ud tkanka tłuszczowa na poziomie 4% to nie wygląda seksownie zapamietajcie.

Gość gość
ta z umiarem aż 75% się tak odchudza i widzi się na ulicy te anorektyczne sylwetki z 4% tkanka tłuszczową

Gość gość
rozumiem, że dla Was kobieta to ręce jak wierzbowe witki, płaskod***e i przerwa między nogami, że pociąg by przejechał. Te panie jedzą baaardzo dużo, dodatkowo stosują suplementację mniej lub bardziej legalną. Nie jesteście w stanie nawet w 20% zbliżyć się do ich wyglądu, więc spokojna głowa. A, no i oczywiście ich aparycja, który tak krytykujecie to wynik odwadniania przed zawodami. Zobaczcie sobie jak laska wygląda przed a jak po zawodach. Osobiście marzę o sylwetce z kategorii fitness bikini.

Gość gość
nie mówię o kulturystkach

Gość gość
wiem, opisujesz dokładnie dziewczyny z kategorii fitness bikinii. Kulturystki również nie kręcą i mnie.

Gość gość
Zobaczcie sobie jak wygląda Marzia Prince lub Jamie Eason. Jestem babką, ale ślinka aż leci.

Gość gość
za chude

Gość gość
Kobieta musi byc naturalna

Gość gość
Kobieta musi sie dobrze czuc w swoim ciele a malokrora czuje sie dobrze z oponka na brzuchu i grubymi nogami

a ja wiem, myślę, że zdrowo odżywiając i ćwicząc można ładnie wyglądać, nie mówię, że kobiety powinny mieć również kaloryfer na brzuchu jak faceci, ale myślę, że takie zapuszczone, które w ogóle o siebie nie dbają również by Ci się nie podobały, także we wszystkim trzeba znaleźć umiar i zarówno w ćwiczeniach jak i w zdrowym jedzeniu znaleźć złoty środek :) po za tym podobno facetom bardziej podobają się kobiety z krągłościami, a żeby je odpowiedni wyrzeźbić trzeba chodzić na siłownię, także dbajmy o siebie :)

Gość gość
Zacznijmy od tego że siłownia nie jest dla kobiet.

Gość gość
A to ciekawostka... siłownia nie dla kobiet..a gdzie wg Ciebie mają wyrzeźbić krągłości? Krągłości to mięśnie, mięśnie żeby urosnąć potrzebują się zmęczyć. Powiem tak: zdrowa dieta + siłownia = sexy sywetka. Dokładnie taka, jaką chcecie. Poniżej 20% BF ciężko jest zejść bez spalaczy. Chyba, że któraś z natury ma bardzo niski BF. Ale to z reguły wysokie osoby, które bez mega podaży kalorii nie zbudują ani grama mięśnia. Poza tym zbudowanie jakiejkolwiek, widocznej masy mięśniowej wiąże się z długim przedzialem czasowym. Większość nie wytrwa.

Gość gość
sexy to jest sylwetka po mcdonaldzie

Gość gość
O w końcu mam jakąś motywację żeby zacząć ćwiczyć bo jedyne o czym marze to budzić odrazę dupków filozofujacych o cudzych d****h na kafe.

Gość gość
Ja im jestem szczuplejsza mam większe powodzenie u facetów...Dziwne, prawda???;)

Gość gość
Ja miałam większe powodzenie kiedy byłam gruba (55kg 165cm).