Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet za dużo wie o moich emocjach?

Polecane posty

Gość gość

witam, znalazłam takiego co jakimś trafem odgaduje bezbłędnie moje stany? czyta emocje itd? to normalne? któraś spotkała się z tym?

Gość gośćszarik
zmien tampona,to ci wytlumacze...

Gość gość
ja nie spotkałam się z tym, facet to facet, zawsze wie lepiej :) co na myśli masz pisząc o emocjach jako stanach? raz na miesiąć?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zgadzam sie z wypowiedzia powyzej. Odgadywanie stanow emocjonalnych nie jest takie trudne jesli ktos chce poswiecic chwile na obserwacje

Gość gość
Moze jestescie sobie przeznaczeni

Gość gość
sorry, ale facet? oni nie są za bardzo z definicji rozgarnięci.. nie wiem jak inne dziewczyny, ale to chyba nie jest normalne? to my raczej się do tego nadajemy znając ich postępowanie i co tam kombinują. Trochę to dziwne i mało spotykane, nie wiem co o tym myśleć :-(

Gość gość
Sorry,ale walisz stereotypami. Mezczyzni to ludzie no nie. Nie wszystkie kobiety potrafia odczytac emocje i nawet nie chca. Trzeba wlozyc w to troche wysilku,trzeba chciec,wiec sie ciesz zamiast szukac dziury w calym.

Gość gość
Nie ma w tym nic dziwnego, jeśli komuś zależy na danej osobie, to chce ją poznać jak najlepiej, obserwuje jej reakcje i z czasem odczytywanie emocji nie jest żadnym problemem. Ja bez problemu jestem w stanie rozpoznać w jakim nastroju jest moja dziewczyna i to nawet gdy piszemy ze sobą smsy, bo zupełnie inaczej pisze ze mną kiedy jest zadowolona, a inaczej kiedy ma zły nastrój :)

Gość gość
jak ma zły nastrój to pisze pewnie krótko :-)