Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wykluczenie ciąży

Polecane posty

Gość gość

Tabletki biorę już ponad 2 lata. Ostatnio po 7 dniowym krwawieniu z odstawienia, ósmego dnia przyjęłam pierwszą aktywną tabletkę o 11 godzin wcześniej niż zwykle (chciałam zmienić porę przyjmowania tabletek z wieczornej na poranną). Przez resztę dni cyklu trzymałam się nowej, porannej godziny. Stosunek miał miejsce przy 3 tabletce (3go dnia po 7 dniowej przerwie) Ósmego dnia przyjmowania tabletek dostałam plamienia które trwało ponad 10 dni. Byłam na wizycie u ginekologa, która stwierdziła, że mogło to być spowodowane zmianą godziny, ewentualnie bardzo dużym stresem, którego ostatnio doświadczałam (bardzo dużym). Dostałam cyklonaminę i po 10 dniach plamienie ustało. Chciałabym mieć pewność, że tabletki działały tak jak powinny i nic nie "zeskoczyło" ;) 15 dni po stosunku wykonałam test hcg z krwi. Wynik <0,1 Czy mogę być pewna, że nie ma tutaj mowy o żadnej ciąży?

Gość gość
Wynik poniżej 5 brak ciazy

Gość gość
Czy hcg po takim czasie jest w 100% wiarygodne?

Gość gość
Moim zdaniem powinnaś jeszcze raz zgłosić się do ginekologa jeśli masz wątpliwości, ale moze do inngeo, np. w http://www.mediluxclinic.pl/. Może niech zrobi ci usg albo coś, zebyś była bardziej pewna negatywnego wyniku.