Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdarzyła mi się bardzo dziwna sytuacja.

Polecane posty

Gość gość

Zaczepił mnie pod domem jakiś pan. Skądś znał moje imię i chciał żebym mu potwierdziła, że to ja, następnie zapytał o moją mamę posługując się jej panieńskim nazwiskiem. Przedstawił mi się i zapytał czy domyślam się kim on jest. To było bardzo dziwne.

Gość bella  86
Bardzo dziwne:D

Gość gość
Rozmawiałam z moją mamą o tym zdarzeniu, nie potrafiła mi tego wyjaśnić. Powiedziała, że nie zna kogoś o takim nazwisku i żebym uważała na tego pana gdyby znów mnie naszedł. Kurcze. Nie daje mi to spokoju.

Gość gość
Może myśli ze coś słyszałaś, pewnie to jakaś tajemnica rodzinna.. pierwsza myśl ze to twój ojciec ale jest tyle opcji..mogłaś zapytać

Gość gość
Byłam tak zdziwiona tym, że nie wiedziałam jak się zachować. No bo zaczepia mnie obcy człowiek i skądś zna informacje o mnie i mojej rodzinie.

Gość gość
Zostawił mi też swój numer. Powiedział, że gdybym była gotowa z nim porozmawiać to żebym się odezwała...

Gość gość
hmmm planujesz się do niego odezwać?

Gość gość
to twój tato który zapragnął przelecieć twoję mamę jeszcze raz :)

Gość gość
Nie wiem. Z jednej strony jestem ciekawa o co chodziło, a z drugiej boję bo co jeśli to coś złego?

Gość gość
Tylko, że ja mam tatę...

Gość gość
wiesz, nie każdy tata tatą bywa w tych jakże ciężkich nieproporcjonalnych obu płciom czasach :)

Gość gość
Reakcja mamy może wynikać ze strachu,liczy ze jej posluchasz i nic się nie wyda (jeśli ma coś do ukrycia) może to być twój ojciec,albo i gorzej. Słyszałam o historii bardzo podobnej, zaintrygowana dziewczyna drazyla a okazało się że to jakiś świr, były matki i któregoś razu podstępnie ja zwabil i pprwal;twoja mama może coś wiedzieć ale nie musi słuchaj różne ludzie mają motywy. Odszukaj go na fb i pamiętaj , bądź ostrozna. Kieruj się intuicja, sprobuj dowiedziec sie na własną rękę bez udziału tego człowieka bo jak wkroczy w wasze życie za twoja sprawa to może zrobić z niego pieklo

Gość gość
Niby tak ale dlaczego od razu zakładać, że to mój tata?

Gość gość
Ten pan był taki już starszy, znacznie starszy niż moja mama. Był elegancko ubrany, miły... Jak miałabym coś o nim sprawdzić?

Gość gość
bo kategorycznie większość ojców ma monopol na rżnięcie mam ich córek, temu najwięcej prawdopodobne to jest :)

Gość gość
Tak jak mówiłam. Moja mama ma męża, ja mam tatę, nazwisko po nim...

Gość gość
Zakładając, że moja mama faktycznie nic nie wie to dlaczego on zaczepił mnie i co ciekawsze skąd miał informacje o mnie i rodzinie?

Gość gość
zaprezentuj swoje dociekania, inni sproboja sie ustosunkować, ciężko dywagować o co ci chodzi, wiec pisz, "mysle ze to..."

Gość gość
Ciężko mi powiedzieć kto to mógł być, czego mógł chcieć, skąd wiedział o tak istotnych faktach? Na tej podstawie podejrzewam, że raczej to nie był przypadkowy zaczepiający tylko ktoś kto dokładnie wiedział kim jestem tylko skąd i w jakim celu? Ta sytuacja nie daje mi spokoju, jestem ciekawa.

Gość gość
A może dziadek, ojciec matki?

Gość gość
Znałam swoich dziadków ale już nie żyją od 10 lat.

Gość gość
a jak zareagowała Twoja mama gdy powiedziałaś jej o tej sytuacji?