Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćPierwszyRaz

Mam 16 lat i mysle o lodzie dla mojego chlopaka czy wyjde na...

Polecane posty

Gość gośćPierwszyRaz

...jakas dzi/wke jesli.....Chodze z chlopakiem juz 2 msc i narazie nie wspolzyjemy ale dotykal mnie tam palcami i lizal. Bardzo mi sie spodobalo i chce sie odwdzieczyc. Jedyne co mu robilam to reka. Piescilam jajeczka i zrobilam mu to reka. Niechce narazie wspolzyc ale chce loda mu zrobic. Jak bedziemy zaczynali sie piescic to chce sciagnac mu spodnie i kleknac i zrobic to. Na pewno bedzie zaskoczony tylko czy nie wyjde na jakas dzi/wke? Czy mam do konca to zrobic czy przed orgazmem reka dokonczyc? Jak bedzie lepiej tak by nie wyjsc na jakas zboczona czy dzi/wke?

Gość gość
ja w twoim wieku robilam loda 23 letniemu chłopakowi z internetu na 2 randce :D:D:D a on mi minete :D:D:D

Gość poruszenie_W_bokserkach
pamiętam, to była dobra randka :classic_cool:

Gość szmata jesteś i tyle
gość dziś ja w twoim wieku robilam loda 23 letniemu chłopakowi z internetu na 2 randce smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif a on mi minete smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif

Gość gośćPojemnoscDwa400
19:25 hahaha, mistrzowska odpowiedz hahahaha

Gość gość
ha ha dobre, kurfa , wez się głowniaro za naukę, nie chcesz wyjsć na dzifke, ale mentalnosc maniery masz juz typowo kurefskie, no rece opadają, nie chcesz wspólżyc ale lod to co , jestes i to perfidną wyrachowaną sooką i dzifka, jak mnie wkurzaja te co mówią , -----jestem jeszcze młoda nie chce sexu , nie chcę wyjść na dzifkę chce tylko zrobić chło0pakowi loda, no masakra

Gość gośćPierwszyRaz
Pytanie bylo czy wyjde na taka dziewczyne ladacznice czy cos? Czy zle sobie o mnie nie pomysli? Jestesmy z soba 2 msc a znamy sie dluzej wiec niechce by myslal o mnie zle. Wspolzyc nie bede bo niechce,chyba,ze dlugo bedziemy razem.

Gość gość
wyjdziesz na k***wke

Gość gośćPierwszyRaz
Do wyzej co klnie kolega. No bo skoro juz 2 msc jestem i on mi palce wkladal i lizal to zeby i on tez mial lepsze doznania to mysle ze milosc francuska jest wlasnie po to. Taki przed wstep do pelnego seksu. Kocham Go a on mnie. Piescimy sie ale ja mu tylko reka to robilam a skoro Go kocham to chce krok do przodu isc,a seks to co innego bo mozna zajsc w ciaze,albo sie "przejechac"na nim a potem juz na stowe jestes jak dzi/wka a lod to cos innego. Moze sie myle? Niewiem i dlatego pytam. Lepiej zapytac i dowiedziec sie niz odrazu robic wszystko. Nie jestem dzi/wka nie obrazaj mnie prosze.

Gość matakolo
Skoro zaczniesz obciagac druta w wieku 16 lat to z biegiem czasu staniesz sie pewnie najwieksza lodziara w okolicy, on napewno bedzie sie tym chwalil swoim koleżkom ze mu obciaglas i bedziesz juz miala za jakis czas pseudonim lodziara, czyli inaczej mowiac bedziesz dziwką. Proste jak j****ie.

Gość gość
dla mnie lód a wspolzycie niczym sie nie różni, to sytuacja intymna i to, mysle wyjdziesz na dzifke i to najwieksza na swiecie, juz wyszlas,

Gość gośćPierwszyRaz
Czyli wychodzi na to ze jakbym miala 20 lat i bym to zrobila ale by rozpowiedzial wszystkim to bym nie byla dzi/wka w okolicy ale ze mam 16 to zostane dzi/wka jak rozpowie? On mnie nie opusci,kochamy sie z wzajemnoscia,wiem o tym bo mi mowi to codziennie. Chyba wy tez to robicie osoba co kochacie? To jest u nas prawdziwa milosc. Nawet rozmawialismy,ze jak skonczymy szkoly to on pojdzie do pracy i wtedy bedziemy myslec juz nad mieszkaniem razem a pozniej nad dziecmi,ale wiemy,ze szkoly sa wazne i dlatego niechce pelnego seksu co by grozilo ciaza.

Gość gość
jestem facetem, dla mnie większą dzifką jest ta co robi loda, niż ta co by uprawiała sex ze swoim chłopakiem, miałem właśnie dziewczynę, pojechaliśmy paczką w góry, fajnie , pocałunki, miał byc nasz pierwszy raz, a ona od razu robi mi loda, i mówi , że nie chce sexu bo jest dziewicą , ale miała kilku chłopaków i robiła im loda, dziewicą chce być aż do slubu, zdebiałem zrobiło mi sie niedobrze, no nie że jestem jakis świety, no ale ludzie, z sexem do ślubu -bo niby taka katoliczka, ,ale kilku facetom już zdażyla obciagnąć, zaczeliśmy gadać raczej to ona wlaśnie jaka ona to wierząca, do niczego nie doszło , na drugi dzień wyjechaliśmy, od tej pory nie widzieliśmy sie, ponoć chodziła z moim kumplem ze szkoły najgorszym kurfiarzem w miescie, gdy go raz o nią zapytałem ---------------tylko sie oblizał, znowu zrobiło mi sie niedobrze, mimo ze prawie sie nie udzielam na forum tobie odpisałem

Gość gość
Śmiało rób loda jak masz na to ochotę. Wcale nie wyjdziesz na dziwkę bo to co robisz jest jaknajbardziej naturalne. Dwa lata w tą czy w tamtą stronę są bez znaczenia. Ważne jest że sama chcesz.

Gość gośćPierwszyRaz
Dzieki za normalna odpowiedz. Czyli lepiej zebym kochala sie z nim? Tylko,ze ja niechce,ale nie dlatego,ze wiara,bo jestem wierzaca,ale nie az tak,ze do slubu. Poprostu mysle,ze mam czas jeszcze,ze seks w wieku 16 lat jest nie na miejscu ze wzgledow na "grozniejsze"konsekwencje niz milosc francuska. Wole poczekac. Myslalam,ze lepiej loda zrobic ale tu kazdy mnie zruga z blotem,a gdybym napisala,ze loda mu nie zrobie bo za mloda jestem ale uprawiam seks codziennie to wychodzi na to,ze byloby lepiej? No niewiem. Niechce wyjsc na dzi/wke wlasnie,ale chce dla niego tez polizac,bo on mi lize.

Gość gość
kolezanko w twoim wieku to ja sie bzykalem w zwiazku ile fabryka dala 🖐️ :*

Gość gość
cz sex czy lód to rzecz intymna, jestem starsza od ciebie i to duzo, tego muszą chcieć oboje, jezeli mu ufasz , wiesz ze mozesz na nim polegac, chcecie tej bliskości to czemu nie, ale ogólnie za młoda jesteś, chcesz tylko zrobic to z wdziecznosci, ale to tak nie działa, ztwojego opisu wynika , ze niby chcesz ale sie boisz co on o tobie pomyśli, i dobrze ale jezeli czegos nie jestes pewna to sie wstrzymaj, myślisz sobie a , zrobię mu loda odwdziecze się , niedawno rozmawialam na podobny temat z siostra, chodzi z chłopakiem jadą na sylwestra, chce to zrobic z nim bo jest dziewica, nie rozmawiali oni o tym, ona tego chce , a ma 18lat i chce tego tylko z tego powodu ze juz zadnej podobno nie ma koleznki dziewicy, az chłopakiem nie wiaze zadnej przyszłosci, to bardziej chłopak z paczki niz jej, ale tłumaczylam kilka rzeczy

Gość gość
Jak masz na to ochotę to ciagnij mu na pewno będzie zadowolony jak jeszcze spijesz całą sperme do ostatniej kropli to odleci.

Gość gośćPierwszyRaz
Chce to zrobic bo sama jestem ciekawa i nawet jak o tym mysle to podnieca mnie to ale tez chce zrobic bo on tez lize mi wiec i z tego i z tego powodu chce to zrobic. No niewiem czy bym zrobila to koledze "z paczki"bo kazda to juz robila. Wydaje mi sie,ze raczej powinna byc milosc miedzy nimi do tego ale to juz jej sprawa, odradz jej lepiej moze by nie gadali na nia pozniej,ze jest dzi/wka tak jak na mnie chca mowic tu na forum. Moj chlopak bedzie u mnie o 21,wpadnie na godzinke i jak dojdzie do czegos to zrobie to. Tylko niewiem czy dam rade polknac bo jakos moze mi sie nie udac jak kolega wyzej pisal. Dzieki za rady i wskazowki.

Gość gośćPierwszyRaz
Moze nie powinnam ale napisze,bo wczesniej i tak o to pytalam. Zrobilam to! Wiedzialam,ze jak przyjdzie to jak zacznie cycusiami sie bawic to bedzie chcial wiecej a ja Go zaskoczylam. Wzielam mu do buzi i najpierw powoli a pozniej troche szybciej bralam. On byl tak zaskoczony,ze w minute doszedl. Troche wlecialo mi do buzi ale i na buzie a na koniec mu tak z 10 sekund jeszcze zrobilam. Tak jak pisal o 20:25 jeden to nie zrobilam ale podobnie. Na koniec chlopak zaczol mnie calowac i szeptal,ze kocha mnie i nigdy nie opusci. Dzieki za rady. Jestem jeszcze podekscytowana tym i mysle o tym. Jutro tez przyjdzie,szkoda tylko,ze ma duzo zajec bo tak to bysmy sie dluzej widzieli. Fajna i mila jest taka milosc a jeszcze jak wiesz,ze kochanemu przyjemnosc sprawiasz.

Gość Stary Wujo
No i pięęęknie! Test z francuskiego zaliczony;-) Oranvag - trzy "Niecnoty" - pierwsza (seks oralny) - błyskawicznie zaliczona jeszcze tylko analny i waginalny do zaliczenia no i Hiszpan (posuwanie między cycki jak ci jakieś konkretne urosły). Wyluzuj młoda! To jest właśnie czas na naukę i eksperymenty, a "Będziesz Pierwszy i Jedyny" - to dowcipne hasło reklamowe piwa EB w butelkach bezzwrotnych. Jak chłopak oszalał na twoim punkcie po tym szybkim francuziku - nie olewaj go, bo widać że bardzo mu się spodobałaś ty i ta przyjemność którą mu dałaś. Może wytrzymacie ze sobą rok albo i dwa? życie pokaże na razie - kontynuować eksperymenty i oswajania się z seksualnością.

Gość gość
No i jak? Dalej śle ci czułe SMS-y, że już na zawsze? Weekend mija to może był i drugi raz? Załapał się kolega na korepetycje z francuskiego? Jak smak?

Gość gość
Nie no, faktem jest, że pełny stosunek, to ryzyko ciąży. W moim mniemaniu lód to faktycznie taki przedwstęp. Że nie trzeba od razu w pełni współżyć, warto zaczynać od pieszczot. Ręką, potem ustami. Małe kroczki do przodu, zbliżanie się do siebie. Wiadomo, że sama prezerwatywa nie daje zbyt dużej pewności, że się nie wpadnie. Oczywiście tabletki też nie dają 100%, ale więcej niż gumki, a zdaje się, że trzeba być pełnoletnim, by pójść do ginekologa bez rodzica. Nie ma co ryzykować ciąży w tak młodym wieku, zwłaszcza po 2 miesiącach związku, bo to bardzo krótko. A co facet pomyśli? To zależy od niego. Są ludzie, którzy uważają, że trzeba ze sobą być minimum 3 miesiące nim się pójdzie do łóżka (w Twoim wieku, to i z rok), a są tacy, którzy twierdzą, że jak jest chemia, to i seks na 2 randce nie popsuje reputacji. Jeśli pozwoliłaś mu dotykać się intymnie, wkładać palce, robić minetę, to czemu miałabyś sama nie pieścić go oralnie? On już Cię tam lizał, pozwoliłaś mu na to, więc co ma niby sobie pomyśleć o Tobie jak się zrewanżujesz tym samym?

Gość Niebieskalukrecja
U mnie to wyszło jakoś tak całkiem spontanicznie , podczas bodajże 3 razu z moim chłopakiem, także nawet nie było czasu na stres , ani tym podobne. Mój kochany w porę przestrzegł mnie , abym się odsunęła , więc uniknęłam też babrania się w s*****e , co mnie zawsze nieco brzydzilo :P. Reasumując droga Autorko , mam nadzieje ,że nie żałujesz podjętej decyzji i ogólne wrażenia są miłe dla obu stron :) Mój chłopak wspomina to przy każdej możliwej rozmowie na temat seksu i widzę, że jest tym mocno podjarany. A ten cały szum , to troszkę tak jak z gejami (bleh) i lesbijkami (sexy) , tak samo tu , mineta to nic takiego i każdy "szmatławiec" jest gotowy wylizać myszkę dopiero co napotkanej lasce, a kiedy dziewczyna będąc w związku z chłopakiem , w którym dopuszczają się już pierwszych aktów miłości , zastanawia się nad odwdzieczeniem się mu i sprawieniem takiej samej przyjemności , to wylewane są na nią pomyje. Wydajesz się troszkę jeszcze niedojrzała Autorko , ale wierze , że to wszystko z miłości. Trzymajcie się.