Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Astar Centrum Języków Obcych Gdynia

Polecane posty

Gość gość

Witam, Co sądzicie o tej szkole? Jakie macie doświadczenia? Czego się w niej uczycie? No i jakie ceny oferują?

Gość gość
Ja uczę się włoskiego. W sumie niedawno zaczęłam kurs, ale polubiłam tą szkołę. Płacę niedużo, a mam pewność, ze uczą profesjonalnie, w dobrym tempie . Fajni ludzie chodzą do tej szkoły :)

Gość gość
również jetsem zadowolona, wspaniała atmosfera, duży wybór języków do nauczenia, do tego grupy są niewielkie, co dla mnie jest dużym atutem

Gość gość
ja też jestem zadowolona przekonujące ceny, duży wybór języków, do tego dobrze dopasowany grafik ogólnie można polecać :)

Gość gość
no ja bardzo sobie chwalę szkołę astar dzięki niej mogłam się rozwinąć i spełnić swoje marzenia o studiowaniu na dobrej uczelni

Gość gość
widziałam dużo pozytywnych opinii w necie, ale powiedzcie mi ile płaci się tutaj za kurs?

Gość gość
ja za miesiąc płacę 225 zł :)

Gość gość
to całkiem niedużo ... inne szkoły oferują 300-400 z tego co widziałam niektóre nawet więcej czy można się zapisać w każde chwili ?

Gość gość
z tego co wiem, to można się zapisać zawsze , kiedy się chce ale upewnij się, bo może coś sie zmieniło, w co wątpię mam dobre doświadczenia ze szkołą Astar i polecam , bo uczą dobrze:)

Gość gość
zdecydowałam sie na kurs tutaj za namową przyjaciółki;) uważam, że było warto!!! szkoła zapewnia wysoki poziom nauczania w stosunkowo niskiej cenie jestem zadowolona, i z chęcia zapiszę się na drugi kurs w celu dopełnienia :)

Gość gość
korzystają z dobrych materiałów edukacyjnych ( chodzi mi o wydawnictwo podręczników), dzięki czemu nauczają sumiennie, krok po kroku, od podstaw i dzięki nim można osiągnąć sukces ;)wiem to po sobie

Gość gość
cieszę się niezmiernie, że zajęcia prowadzone są metodą komunikatywną, w ten sposób moje dziecko pochłania wiedzę jak gąbka uważam, że szkoła działa na wysokim poziomie, nie ma problemu z zapisaniem na jeden semestr efekty są widoczne już po paru zajęciach, wiem to z własnego doświadczenia

Gość gość
polecam, jedyna szkoła językowa w Trójmieście, która tak dobrze uczy języków obcych i przygotowuje do wszelkiego rodzaju egzaminów moje dzieciaki z powodzeniem zdały wszelkie testy, ja też dobrze wspominam przygodę z językiem angielskim, choć na kurs chodziłam jedynie semestr, ale warto było, bo dobrze się nauczyłam przede wszystkim wspaniała atmosfera i indywidualne podejście do każdego ucznia

Gość gość
super nigdy nie myślałam, że uda mi się ogarnąć język niemiecki zawsze wydawało mi się, że jest to trudny , skomplikowany ,ale to tylko kwestia odpowiedniego nauczyciela uważam, że w Centrum Astar mają doskonałe metody nauczania, nowoczesne, kursant nie musi się tak naprawdę o nic martwić indywidualne podejście do ucznia i dobra atmosfera ,wzajemnego szacunku polecam!

Gość gość
ja kiedyś uczyłam się niemieckiego w szkole podstawowej, później w gimnazjum, ale powiem wam, że nie mamy dobrych nauczycieli od niemca.... prawdziwy niemiecki poznałam dopiero w Astar Centrum Języków Obcych :)

Gość gość
no bo widzicie to chodzi o to, żeby trafić na dobrego nauczyciela bo jak nauczyciel nie potrafi dobrze przekazać wiedzy, to nic z tej nauki nie będzie wiem co mowię, bo ja też wielokrotnie nie mogłam trafić na kogoś kompetentnego i tak chodziłam z kursu na kurs... na szczęście ostatecznie dobrze trafiłam,hehe, pozdro

Gość gość
zgadzam się, najważniejszy jest nauczyciel, osoba, która będzie potrafila nauczyć i wesprzeć i to mnie się podoba w moim przypadku właśnie trafiłam na super nauczyciela w szkole Astar dla mnie ta szkoła to super miejsce na poduczenie się języka obcego!

Gość gość
od września planują regularnie chodzić na kurs języka angielskiego jestem ciekawa jak to będzie, i czy nauka w tej szkole przyniesie korzyści mam nadzieję, że tak, bo to ostatnia klasa w lo i muszę się dobrze przygotować do egzaminu

Gość gość
nauka w tej szkole wiele mi dała to od niej zaczęłam swoją przygodę z angielskim i to dzięki Astar spełniłam swoje marzenie o pracy w Anglii jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa, że zdecydowałam się na naukę w tej właśnie szkole polecam!

Gość gość
nawet niewysokie ceny w tej szkole jestem pod wrażeniem uważam, że kapitalnie radzą sobie nawet z osobami, które nie mają talentu do nauki języka obcego cieszę się, że zdecydowałam się na naukę właśnie w tej szkole

Gość gość
polecam, córka jest zachwycona kursem jak to ona mówi : już lepiej kapuje ten niemiecki a ja się cieszę, bo kurs w tej szkole wcale nie należy do najdroższych uważam, że warto postawić na rozwój dziecka z taką szkołą pozdrawiam!

Gość gość
są bardzo dobrze przygotowani do prowadzenia zajęć, mają nowoczesne metody nauczania, potrafią zachęcić dziecko do nauki jestem bardzo zadowolona i chyba sama również zapiszę sie na kurs językowy

Gość gość
duzym atutem jest to, że nie trzeba zapisywać sie na cały rok, a można na jeden semsetr ja potrzebowałam tylko jednego semestru nie było to dla nich żadnym problemem

Gość gość
dokładnie, ja też chciałam kurs na kilka miesięcy przed egzaminem w innych szkołach nie można tak było,a w Astar jak najbardziej to duży plus

Gość gość
czy ktoś z was uczy się tutaj arabskiego? jakie macie opinie? łatwy język ?

Gość gość
mój kolega uczy się tego języka z początku nie było to łatwe, ale teraz opanował klimat tego języka i naprawdę jest zadowolony z kursu :)

Gość gość
ile kosztuje nauka języka obcego ? i ile trwają zajęcia?

Gość gość
wszystko możesz znaleźć na ich stronie ;) lub po prostu udaj się do szkoły tam ci wszystko powiedzą

Gość gość
dzięki tej szkole pojęłam język angielski i nauczyłam się wszystkiego od podstaw. cieszę się, że wybrałam właśnie tą szkołę uczą na wysokim poziomie w dobrej cenie :)