Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O seksie bez zobowiązań

Gdy spotykacie się z kimś dla seksu, umawiacie się z innymi facetami na randki?

Polecane posty

Takie normalne randki, z wyjściem na kawę, czy do kina?

Gość gość
Tak oczywiscie. Jeden chlopak stara sie o moje wzgledy i jemu nie dam szybko bo licze na zwiazek ale to nie znaczy, ze mam odmawiac sobie seksu calkowicie!

Gość gość
Ja tak :)

gość dziś , nie chciałbym się umawiać z dziewczyną, która równolegle z innym bzyka się bez zobowiązań i po kinie ze mną jedzie do niego na ostry anal po same jajka, a gdy idę z nią na kawę i całujemy się, to ona dzień wcześniej robiła komuś loda.

Czasem jest tak, że dziewczyna ma kolegę od seksu. Nie wierzę, że wtedy uczciwie zaprzestaje chodzenia na randki i wycofuje się z rynku matrymonialnego.

Gość gość
O seksie bez zobowiązań dziś To masz problem. Zostaniesz sam i nigdy nie bedziesz w zwiazku.

Mam być pokarany przez los za uczciwość i zasady?

Gość gość
Mam kolege do seksu i nikt o tym niewie nawet najlepsi przyjaciele. I normalnie chodze rowniez na randki

Nie czujesz się nie fair wobec facetów, z którymi umawiasz się na randki?

Gość gość
Jestem kobieta i mam prawo uprawiac seks z kim chce a ze oni nie maja nikogo to ich problem.

I pozwalasz sobie bez zobowiązań nawet na oral i anal?

Gość gość
I takie właśnie są laski, same egoistki bo jak dowiedzą się że facet z którym się spotykają ma koleżankę do seksu, to są wielce oburzone :P

Gość gość
jest takich lasek parę w opocznie. Licza,ze facet zaprosi na kawę , a po kawie w nagrodę ona innemu zrobi loda, niech robi ale bez kawy ze mna.

Gość gość
Na anal nigdy :)

Gość gość
ja się spotykam na seks z żonatym starszym o 15 lat (jest naprawde dobry w te klocki :D) a umawiam sie na randki z kolega z pracy, juz 3 miesiace sie spotykamy i jest bardzo przyjemnie, idzie w kierunku zwiazku.

Dlatego mnie interesują tylko abstynentki seksualne :)

Nie interesują mnie panny w niezamkniętej relacji

Gość gość
A co myslisz ze ktoras ci powoe na pierwszej randce ze sie spotyka z kims jeszcze ??

Dlatego szukam osoby bardzo wrażliwej, bardzo uczciwej i wzbudzającej zaufanie

Gość gość
O seksie bez zobowiązań dziś no to wiedz, że tak jest i gdy tak będzie, nawet nie będziesz podejrzewał, że Twoja panna na Twoją kasę liczy i dostatnie życia, a daje innym pokątnie :P ..... trudno mi uwierzyć, żę to kobiety piszą :( ja sama jestem kobietą, ale uważam, że takie polowanie na jeleni to jest perfidne - tyle z Was się skarży, że facet zdradza, pisuje tajne smsy :( jak można tak się zachowywać z premedytacją - ludzie czasem w stałych związkach zakochają się niechcący w kimś innym i próbują z tym walczyć, żęby nie skrzywdzić drugiej osoby, z którą się jest, a tu takie buty. Daleka jestem od świętości, seks bez zobowiązań - czemu nie, jeżeli obie strony tego chcą, ale jednocześnie szukać naiwnego faceta, co Wam za wszystko będzie płacił ...to jest straszne. A czy w ogóle kochacie którąkolwiek z tych osób, z którą się spotykacie - czy to na seks czy do związku ? Ja bym nie potrafiła kochać w takim układzie ....dla mnie takie konfiguracje tylko bez miłości możliwe. Ehh, szkoda gadać, to gorsze od faceta, który zdradza żonę .... bo robione z premedytacją - przyjemność mam z panem X i Y, a Panu Z nie dam, bo chcę żeby mnie miał z cnotkę i się ożenił, wybudował dom i płacił za wszystko. Tragedia. ...

Gość gość
Czasem nawet byłe prostytutki próbują się wykreować na lepsze i udają, że nie są łatwe :( naciąć się można Panowie .... jeżeli dziewczyna już dojrzała, a wciąż udaje cnotkę to trzeba najbardziej uważać, bo pewnie udaj***ardziej świętą niż jest !!!!! Takie meandry relacji damsko męskich. Mój pierwszy facet był ze mną po chyba mcu - to chyba szybko, jak na pierwszy raz ,,,,,kilkanaście lat minęło i wciąż razem. Nic nie udawałam, miałam ochotę i wiedziałam , że to to. Nie trzeba się obawiać, że seks jest szybko, jeżeli strony mają wobec siebie szczere zamiary.

gość dziś , seks bez zobowiązań Ci się kiedyś zdarzył?

Gość gość
Nie. To psychiczne. Dla higieny duszy nie moglabym robić czegos takiego Zresztą co to za zaangażowanie w związek, kiedy na boku seks z innym odchodzi ? Fuj

Gość gość
Przerażające jest to co czytam. Może jestem dziwadłem w obecnych czasach, ale nie dziwię się że związki tak szybko się kończą. Bo jaki jest sens bycia z kimś, budowania związku , jeżeli zakładamy od początku brak uczciwości. Rozumie seks bez zobowiązań, jeżeli jest się samemu i ma się potrzeby, ale nie mogę zrozumieć okłamywania przyszłego partnera z którym chce się zbudować bliższe relacje. Śmieszy mnie też podejście do seksu, takie określenie łatwośc***artnera. Bo jak widać, nie koniecznie prawdą jest to, że jak nie ma seksu szybko, to że potencjalni przyszli partnerzy go nie mają. Płytkość relacji sprawia, że związki polegają teraz na mi i moje, a nie nam i nasze. Wolę być sama, niż żyć w czymś takim, a takie postępowanie napawa mnie wstrętem.

Gość do gość
najlepiej szukać kobiety, która w ogóle nie uznaje seksu bez zobowiązań i nie miała wielu partnerów.

Gość do gość
nie lubię, jak kobieta ma "zwierzęce" (tudzież "męskie") podejście do seksu

Gość gość
Z taką kobietą żadnych poważnych związków tworzyć się nie da, zejdźcie z chmur na ziemie. Jak kobieta sama szacunku do siebie nie ma to mężczyzna na pewno nie będzie ją szanował, ani nawet się z nią zadawał. Związek, chyba pseudo. Niezłe ma ktoś poczucie humoru.