Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula3030

trendy

Polecane posty

Gość Paula3030

Czy nosicie na codzień skórzaną odzież czy modne to jest teraz

Gość gość
Modny jest zamsz i zamszowe spódnice, sukienki, kamizelki, marynarki.

Gość gość
Nadal nosi się spódnice ze skóry prawdziwej lub sztucznej, ale zmieniają się fasony , modne są trapezowe, zniknęły spódnice rozkloszowane, Ołówkowe też nosi się inaczej, są dłuższe , za kolano . Na topie jest łączenie takiej spódnicy z miękkim luźnym swetrem, golfem lub na sportowo z bluzą. Ubrania ze wstawkami ze sztucznej skóry to przeszłość i modowy obciach :(

Gość gość
to dziwne że jeszcze są w sklepach w sprzedaży

Gość gość
najbardziej obciachowe to są te kraciaste szale które wszyscy teraz noszą wyglądają jak rodem z szafy mojej 90letniej babci za darmo bym tego nie chciała

Gość Paula3030
Pytam bo mam spódnicę skórzaną sięga mi za kolana nie jest ona trapezowa tylko zwykła prosta zastanawiam się czy mogę w niej wyjsć do pracy pracuje w biurze mam do czynienia z klientami pracuje w dziale obsługi klienta nie wiem czy jak bym ją założyła nie była bym żle odebrana przez niektórych osób i koleżanek z pracy

Gość gość
Jeżeli założysz do niej elegancką , nie przezroczystą koszulową bluzkę w jasnym stonowanym kolorze albo gładki kaszmirowy sweterek , kryjące czarne rajstopy i czarne czółenka na słupku będziesz wyglądała ok.

Gość gość
pomacał bym taką skórzaną pupke

Gość gość
Inne zestawy do pracy , w których skórzana spódnica nie będzie wzbudzała kontrowersji , to elegancka bluzka lub cienki golf noszone z żakietem, marynarką albo długim kardiganem.

Gość gość
Czasem tak, np. jakieś legginsy czy kurtkę. Generalnie lubię kupować modne ubrania tutaj: http://ifriko.pl/ , mają świetny wybór.

jedyną skórzaną rzecz jaką mam to moja ulubiona ramoneska. Nie podobają mi się ani skórzane spodnie, ani spódnice.

Ja również skórzaną mam tylko jedną kurtkę:) do mojej figury (nieco zaokrąglonej) nie pasuje spódnica ze skóry.

Zamsz jest modny chyba już kolejny sezon. Ja mam osobiście kurtkę i spodnie w stylu boho które uwielbiam. Poluje teraz na trapezową spódniczkę :) www.100club.pl

Gość gość
Jesienią i zimą świetnie wyglądają skórzane spódnice - mam kilka i uwielbiam je nosić :) Kupuję zazwyczaj ołówkowe midi, żeby móc je ubierać też do pracy :) Bordowa super wygląda do białej koszuli. Czarna do lekkiego sweterka z kaszmiru, a zamszowa spódnica khaki, którą ostatnio kupiłam do czarnej bluzki z długim rękawem i szpilek. :) Jeśli szukasz czegoś podobnego, to zajrzyj na pasujemi.pl, mają tam mnóstwo pięknych spódnic (także skórzanych) w dobrych cenach. ;-) https://pasujemi.pl/ubrania/spodnice-olowkowe

ja mam jedną skórzaną spódnicę, wygląda całkiem fajnie, ale raczej rzadko w niej chodzę. Oprócz tego mam klasyczna kurtkę ramoneskę i ją akurat bardzo często zakładam :)

a ja nie mam nic ze skóry, jakoś do mnie nie przemawiają takie ubrania (nawet kurtki). Dużo chętniej wybieram zamsz :)

Teraz zdecydowanie zamsz króluje w modzie, jednak nie powiedziane jest, że to co skórzane to niemodne. Skóra jest ponadczasowa, czy to w torebkach czy kurtkach. Oczywiście co jakiś czas są odświeżane fasony, ale skóra sama w sobie jest OK :) A jakbyście szukały/szukali fajnego sklepu z odzieżą męską to zajrzyjcie do nas na rozeznanie-->www.j.mp/Ombre__PL<-- Duży wybór i rozsądne ceny, zaglądajcie :)

Gość gośćbajka
Nie przepadam za naturalną skórą, ale eko jak najbardziej nawet niedawno na https://emanzana.pl/ kupiłam sobie świetną ołówkową i powiem, że nosi się genialnie. Moim zdaniem nawet lepiej niż tak z naturalnej skóry