Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allurepoison

Obrzydliwe lalki monster high

Polecane posty

Gość allurepoison

W sklepach sprzedają lalki monster high. Te lalki są okropne wyglądają jak martwe są także stosownie ubrane.Mają znaki satanistyczne i trupie czaszki a w wersji kolekcjonerskiej można dokupić trumnę. Przykro że ludzie kupują dzieciom takie rzeczy które źle wpływają na rozwój dziecka.

Gość gość
Każe Ci ktoś to kupować? A inne dzieci zostaw w spokoju, ich rodzice będą decydować co wpływa na ich rozwój :)

Gość gość
autorko, zgadzam się w całości i gardze głupolem wyzej

Gość gość
Nie, trumna jest już kolekcjonerska. Rzadko da się ją kupić. Pisząc to zbieram Monsterki mając 22 wiosny za sobą. ;)

Gość gość
Dodam, że ja moim dzieciom kupuję tylko zabawki z krzyżykiem. Najlepiej jak jest na nich Jezus. Czasem sama doklejam figurkę, bo producenci strasznie bezmyślnie pomijają ten ważny szczegół. Dodam, że kierując się tymi warunkami, mój trzydziestoletni syn, co roku, w prezencie otrzymuje zabawkowy samochód - karetkę:classic_cool:

Gość gość
Zgadzam się !!!! kolejny zajebisty pomysł illuminatow na przenica nie satanizumu mamy już ta zajefajna musze co nastolatka przy Tym głupieja symbols satanistyczne sa teraz na porzadki dziennym "ludzie sa jak bydło" trafne określenie byłego prezydenta USA .... Szkoda Autorko że tylko nieliczne osoby tym bydłem nie sa i zwraca ja uwage na takie rzeczy. Pozdrawiam

Gość gość
Pewnie ma już kolekcje. Te 30-sto letnie karetki to pewnie ubikaty. :D

Gość gość
No ba, i każda z doklejonym Jezuskiem. Nieskromnie przyznam, że kilka z nich wykonałam własnoręcznie z modeliny a jedną z przeżutych skórek chlebowych:classic_cool:

Gość gość
Mniam. Aż się głodna zrobiłam. Mam pomysł. A może żeby było religijniej i żeby mocherki się nie czepiały Mattel powinien zrobić lalkę Jezus High w kształcie Jezusa.

Gość gość
Ale wy jestescie glupie! Dokladnie bydlo jak ktos powyzej napisal. Zal ze taka jest wiekszosc spoleczenstwa i dlatego zyjemy w takim swiecie w jakim zyjemy.

Gość gosia2222defe
Dzisiaj matki są w większości za głupie zeby zrozumieć w jakiej manipulacji żyją, satanizm jest przemycany we wszystkim i wszędzie. Mądrzy ludzie to widzą a głupi wyśmiewają a le cóż większość ludzi są głupi i nie widzą niczego. Prawda jest taka że te lalki to dno i komuś zależy żeby prać ludziom głowy a najlepiej od dzieciństwa zapoznawać z symbolami satanizmu. Straszne są te lalki i co ona mają wnosić. Pewnie same sobie decydujcie dla mnie możecie nawet kupic gumową lalkę w seks shopie dla dziecka i co mnie to obchodzi. A w zasadzie to moim zdaniem niczym się taka lalka nie różni z seks shopu od lalki monster bo to tak samo wulgarne tylko brakuje dziury na dole ale jeszcze rok dwa to i dziura będzie i do tego zestawik do wywoływania duchów. Dno jesteście ze nie rozumiecie że są jakieś wartości i dzieciom nie wszytsko służy, to że coś sprzedają nie znaczy że to jest dobre ale ciemny lud wszystko kupi!

Gość gość
Są paskudne. Dobrze że mam syna.

Gość AsiaBasia238
Ja bym tak nie panikowała z powodu lalek, owszem, jeśli ktoś ma wątpliwości co do tego, czy są odpowiednimi zabawkami, to niech nie kupuje. Ja znalazłam fajna ofertę lalek monster high na https://www.urwis.pl/lalki-i-akcesoria/lalki/lalki-monster-high i niektóre wydają mi się całkiem spoko, nie są straszne ani nie posiadają żadnych satanistycznych symboli.

Gość gość
naprawde sa okropne. wole tradycyjna barbie