Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż wypiął fotelik samochodowy i pojechał na impreze

Polecane posty

Gość gość

Impreza firmowa, wiedziałam o niej wcześniej, ale dopiero teraz zauważyłam że wypiął fotelik i zostawił go w garażu. Jesteśmy dobrym małżeństwem ale w mojej głowie pojawiły się jakieś chote wizję.

Gość gość
Może będzie odwoził ludzi po imprezie. ;) Jakby chodziło o kochankę, to na pewno koleżanki wiedzą, że dzieciaty. :)

Gość gość
No może, ale kurczę już sobie coś uroilam

Gość gość
a co miał wozić to tałatajstwo ze sobą i robić obciach ? jeszcze by brakowało na tylnym siedzeniu zużytych pampersów do kompletu i rozsypanych dziecięcych krakersów

Gość gość
moj jaki jest taki jest, ale by mi tego nie zrobił

Gość gość
mowie o imprezie, a nie wypietym foteliku...

Gość gość
uuuu impreza firmowa? Już ja wiem co na takich imprezach sie dzieje

Gość gość
Mąż ma rację, po co mu takie obciachowe gowno w aucie..

Gość gość
każdy chce się chociaż przez jeden wieczór poczuć znów jak wolny strzelec

Gość gość
Tu autorka, sama chodzę na imprezy firmowe i nie tylko. Nie jesteśmy z mężem zrośnięci ze musimy wszędzie chodzić razem! Nie mam nic przeciwko wyjściu tylko zdziwiło mnie ze odpial fotelik. Pewnie faktycznie będzie kogoś odwołał bo nie miał w planach nic pić dzisiaj.

Gość gość
skoro wiesz że jedzie samochodem to wiesz że nie będzie pił i nie zrobi nic głupiego /chyba/

Gość gość
Ok, dzięki za miłą odp. Uspokojenia uciekam ☺

Gość gość
nie czytaj tych trolli skoro mąż jedzie autem to znaczy, że nie pije na imprezie czyli będzie rozwoził zadżumionych ;)

Gość gość
9/10 mezow na imprezach firmowych zdradza lub szuka zdrady. Może twój jest tym jednym jedynym? A szczerze, gdybym jechala na jakiś firmowy zjazd to tez wypielabym fotelik. Po pierwsze może być potrzebne dodatkowe miejsce aby kogos o prostu odwieźć, a po drugie głupio tak jechać z fotelikiem akurat w tym przypadku.

moj tez wypial. jedzie autem,potem bedzie rozwozil kolegow. mamy duzy samochod,maja wracac w pelnym skladzie,czyli razem z mezem bedzie ich 7. dla mnie to normalne,zawsze wypina foteliki jesli jedzie na takie imprezy,a ze on nie pije na tego typu spotkaniach to zawsze jest kierowca ;) jak dla mnie norma :) nie doszukuj sie 2 dna.

Gość gość
My mamy 2 dzieci i dwie podkładki dla synów,wrzuca je zazwyczaj do bagażnika jak jedzie z kumplami na ryby grzyby lub mecz. Wyluzuj i nawet go nie pytaj o ten fotelik, bądźmy dorośli.... Weź fajna kąpiel włącz film i nie pisz smsów do niego a rano głupa udaj z pytaniem : o której wróciłes bo nawet nie słyszałam;-) miłego wieczoru