Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o McDonalda, tylko się nie śmiejcie ze mnie

Polecane posty

Gość gość

Mam kilka pytań: 1.Czy jak kupię sobie kawę i ciasto w McCafe to przyniosą mi ją do stolika czy trzeba nieść samemu? 2. Kawa jest w plastikowych kubkach czy normalnych filiżankach? 3. Czy do ciasta dostanę widelczyk metalowy czy plastikowy?

Gość gość
1.trzeba sobie samemu wziąć. oni Ci dają produkty przy ladzie. nikt Ci ich nie przyniesie, jak zamawiasz to od razu na produkty czekasz 2. kawa jest w kubkach papierowych, tam gdzie jest McCafe to chyba są filiżanki ale nie jestem pewna bo nie byłam 3. plastikowy najprawdopodobniej

Gość gość
1. Kupujesz, bierzesz paragon z numerkiem, podchodzisz do drugiej lady nad, którą jest monitor z numerkami i czekasz na swój (numerek jest na paragonie) 2. Nie szklane ani nie plasnikowe takie hmmm... Papierowe? 3. Plastik.

Gość gość
Odp nr 1: oczywiście, ze przyniosa, teraz to standard. Nr 2. Zaleznie od tego, czy pijesz na miejscu, czy na wynos. Po prostu ppwiedz, ze chcesz w filizance. Nr 3. Jak wyzej. Popros o metalowy, jeżeli chcesz komsumowac ma miejscu. Nie dziękuj:-)

Gość gość
Jako pracownik mccafe powiem Ci że jeżeli przy kasie powiesz, ze chcesz do stolika to przyniosą Ci. Jest manager na serwisie, sami od siebie noszą tylko rodzicom z dziećmi i to też nie zawsze. Musisz powiedzieć przy kasie, bo na zamówieniu będą wiedzieli, który nr i jak wyglądasz, gdyby się pomylili to podasz im nr i dostaniesz zamówienie (czasami nie sposób spamietac wszystkich; u nas jest około 30 zamówień dziennie a ruch taki, ze hoho.. Dostaniesz plastikowy widelczyk ale to też musisz powiedzieć przy kasie. U nas sa plastikowe kubki, ale wiem ze w niektórych mcdonaldach mają filiżanki

Gość gość
w Mc Cafe kawa jest 3w filiżankach i kładą na ladzie na tacy i wołają widelczyki są plastikowe ale takie jakby metaliczne

Gość gość
Tak to nie działa gościu powyżej... McDonald to Mcdonald a nie jakaś restauracja.

Gość gość
w każdym jest ciut inaczej i dużo zależy od natężenia ruchu i obsługi

Gość gość
HahHahah no co ty nie powiesz hahhahahhaha

Gość gość
A capucino ma miejscu będzie w filiżance? McCafe wydzielone. Jest osobna kasa.