Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode ciałka

Polecane posty

Gość gość
14.03 Jestem facetem i to jest moje podejście

Gość gośćmennnn
Prawda jest taka,że żeby wskoczyc do łóżka to powiemy wam wszystko co chcecie usłyszeć drogie panie :-D

Gość gość
no i to jest szczera prawda właśnie ;)

Gość gość
1405 Dość niespotykane podejście, jak na faceta. Jeszcze młodego ;)

Gość gość
On kłamie,obudź się kobieto. Chce zamoczyc, stąd te bajeczki o więzi,.. Zaraz Ci napisze o porozumieniu dusz :-D

Gość gość
Może nietypowe, mam ku takiemu swoje powody;)

Gość gość
1421 Nie musisz się o mnie martwić. Nie szukam tu faceta, a zwykłej dyskusji. Tu chcę pogadać. Facetów wolę poznawać w realu.

Gość gość
Jakie powody? Z ciekawości pytam.

Gość gośćLucile
Klika lat temu byłam z kims dużo młodszym. Jego podejście było właśnie takie "kobiece", choć był bardzo męski. Ale to raczej wyjątek

Haha zabawne jak faceci myślą że są tacy cwani.nawet nie wiecie panowie ile kobiet udaje ze daje się Wam faktycznie zbalamucic a od początku wie o co chodzi. To zwykle gierki z obydwu stron, a nie wasze umiejętności

Gość gość
Nie będe wyciągać ich na forum:) Lucile myślę że dla chcącego nic trudnego i dla faceta być takim, a dla kobiety znaleźć takiego;)

Gość gośćLucile
Tu nie chodzi o umiejętności, tylko o to ,żeby dopasować swoje potrzeby i oczekiwania. Wtedy i wilk syty i owca cala.

Gość gość
I tylko pozostaje pytanie: po kiego w takim razie wszyscy udają? Skoro można od początku powiedzieć co i jak i albo w jedną albo w drugą stronę. A nie jakieś gierki i marnotrawienie czasu.

Może dla zabawy, to taki taniec gotowy. Zresztą cześć mówi wprost , część woli udawać chociaż wie co myśli druga strona a część naprawdę jest naiwna i myśli, że ma kontrolę nad kobieta. Wczoraj zostałam zaproszona na wspólne oglądanie filmu po 23 i od razu wiedziałam o co chodzi. Ładniej jednak wygląda chodź obejrzymy razem film zamiast wpadnij do mnie na seks:)

Gość gość
Dlatego zostawieł @ w pierwszej swojej wypowiedzi ;)

Gość gość
Wedlug mnie dużo młodych chciało by tylko zaliczyć doświadczoną Kobietę spróbować i tyle, tylko wybrani potrafią docenić Kobietę kilka kilkanascie lat od siebie, różnica w łóżku jest zdecydowana.

Gość gość
Czytam ten temat i się kobietom +/-40 lat dziwie. Sam mam 23 lata i mam świadomość tego że kobiety dojrzałe nie będą wyglądały jak moje rowiesniczki. Jest też dla mnie jasne że najważniejszym w naszej ewentualnej znajomości byłby seks. Po to pisze o tym tutaj na forum erotycznym. Więc dla nas, 20paro letnich mlokosow ciekawość jest głównym czynnikiem. Nie znaczy to jednak że po pewnym czasie przyjaźń nie jest możliwa ;) Tak przy okazji: dobrypan@op.pl ;P

Gość gośćLucile
Brak zaufania, obawa ,że się zostanie zranionym?Dla niektórych to maska obronna.Stąd również to udawanie.

Gość gość
"Chodź obejrzymy film" jest raczej dość jasnym przekazem ;) Ale już udawanie, jaką to pasjonującą ma się pracę, czy też fascynacja "umysłem" brzmi raczej śmiesznie. Ja bym wolała usłyszeć "chodź się pobzykamy" niż "opowiedz mi o aspektach prawnych w tej dziedzinie" :D

Gość gość
No cóż moim zdaniem Lucile forum nie jest miejscem na taką rozmowę, o obawach oczekiwaniach i wspólnych mianownikach można porozmawiać już prywatnie. Tutaj można conajwyżej zainteresować sobą, zwrócić uwagę i zostawić namiar;) jakąkolwiek maskę młody mężczyzna czy dojrzała kobieta założy tutaj...prywatnie opadnie po zamienieniu kilku zdań

Gość gość
Dobry panie po sam seks udaj się do prostytutki. Jestes przykładem tego ...że trudno znaleźć młodego mężczyznę, dojrzałego emocjonalnie. Ciekawość? Podgladaj swoją mamę :-)

Haha no racja :) jasny ale nie w prost. W każdym razie odp w tym samym stylu że może innym razem obejrzymy jak zaprosi wcześniej ;)

Gość gośćLucile
Z tym się zgadzam,to nie jest miejsce na pisanie o takich sprawach.. Ale o dziwo, dzisiaj można porozmawiać całkiem normalnie. Trolle chyba śpią.

Gość lawlieeet
Ja mam 16 lat a moj chlopak 22 ale i tak nie skorzystamy z uslug kobiety w wieku mamy 15 letniego chlopca wrazen mozna szukac rzeczywiscie tylko u mlodych osob ale takie starsze kobiety to juz moim zdaniem nawet nie powinny sie o seksie wypowiadac. To po prostu obrzydliwe. :/

Gość gość
Chętnie bym stworzył stalą relacje z doświadczoną Kobietą starsze Panie mają w sobie to coś czego brakuje młodym supee ładnym dziewczyną. Jestem z Łodzi jak coś nikodem116@poczta.onet.pl

Gość gość
Drogi gościu z 1450 Wysil się i przeczytaj mój wpis ze zrozumieniem. Nie wiem jak miałbym się starać żeby wywnioskować z niego że chodzi mi tylko o seks. Na takim forum zaczepia się 40 właśnie z zaciekawienia, jest to pierwszą zachętą do napisania, na pewno nie mam w głowie "napisze do niej, może zostanie ona przyjaciolka, bratnią dusza". Chodzi tylko o seks :) a że większość ludzi, aby się lepiej poczuc dorabia sobie głupie historyjki to ich sprawa. Przyjaźń przychodzi z czasem, prawdopodobnie jeszcze podczas komunikacji emailowej. Dobrze napisał ktoś wcześniej. Jeśli jakąś kobieta chce sobie znaleźć młodego, niech to po prostu napisze, a potem przeprowadzi selekcję na priv ;)

Gość gość
Lawi coś tam,idź dziecko odrob lekcje. Jutro do szkoły.

Gość gość
23 lata?dziecino uderzaj do 30 ,a nie 40. Nie Twoj target:-D