Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode ciałka

Polecane posty

Gość gość
Nie no proszę.. Czy w ogóle wiesz co to jest prawdziwy flirt? Bo nikt mi nie wmówi, że przez maila da się flirtować. Ma to się do flirtu tak, jak obejrzenie filmiku na redtube do nocy pełnej namiętnego seksu. Gdzie spojrzenie w oczy, uśmiechy, unoszący się dokoła zapach perfum, setki niewerbalnych znaków dawanych drugiej osobie? Nie poderwiecie dojrzałej kobiety wysyłając jej zdjęcie swego sprzętu mailem. Przynajmniej nie większość.

Gość gość
to niby gdzie mamy ich szukać ?

Gość gość
W lodzi tez chyba nie ma Pan w średnim wieku chętnych na młodych studentów :p

Gość gość
jaka ochota takie spotkania moj mlody tumanku zapytaj przedszkolanki czy sie chce seksic z podopiecznymi odpowiedz jest prosta jak budowa twojej prostaty dla 95% jestes po prostu mlodziutkim durniem zostaje wam 5 i o te walczcie bo one chca

Gość gość
Uśmiechajcie się do nas w sklepie, na ulicy, dawajcie sygnały. Zainteresowana kobieta odpowie. Sama nie wiem, gdzie was szukać. Po uczelniach przecież nie będę się szwendać polując na chłopców :P

Gość gość
w realu cieżej jest zagadać niż tu:) sama pisałaś że masz ochote lecz nie bo nie chcesz z netu a tak nie ma

Gość gość
A ja wolę te bardziej dojrzałe kobiety.

Gość gość
Uśmiechnięcie się bądź powiedzenie choćby "cześć" jest aż tak skomplikowane? Jesteście leniwi, wszystko byście chcieli mieć podane na tacy. Tak możesz wyrwać smarkulę, chcesz porządnego namiętnego seksu to wysil się trochę. Chcesz mieć w łóżku kłodę, to podrywaj sobie przez net. Tyle.

Gość gość
ale wy kobiety jesteście bojące więc nie odpowiedziały byście na zaczepkę nawet jak były byście chętne

Gość gość
chetne? pieluch juz zmieniac nie chce a w 30 sekund to golote skonczyli rekordow pobijac nie mam zamiaru

Gość gość
miałaś kontakt z młodym że sądzisz iż tak szybko dochodzimy?

Gość Wiktorrro
Ja również uwielbiam starsze, dojrzalsze Panie.. ;) Chętnie bym poznał taką z okolic Częstochowy / Kłobucka / Wielunia!

Gość gość
Witam. Jestem 25 letnim, wysportowanym, kulturalnym, dbającym o siebie mężczyzną. Anons ten jest stworzony dla zadbanych Pań szukających doznań errortycznych jak i seksualnych, chcących spełnić swoje pragnienia, zachcianki i żądze. Uwielbiam się kochać i zaspokajać drugą osobę. Wiem jak zaspokoić Twoje potrzeby i jestem otwarty na propozycję. Oprócz seksu mogę zapewnić wspaniały wieczór, czy też wyjście na romantyczną kolację. Zapewniam najwyższą dyskrecję i zadowolenie nawet dla najbardziej wymagającej Kobiety. Z niecierpliwością czekam na Twój telefon. pozd.kuba Telefon: 571424989

Gość gość
I się zaczęło dodawanie anonsow pogadane

Gość gość
Dodawania anonsów to się chyba nie oduczą. Swoją drogą kiepskie coś te chłopaczki, skoro jedno i to samo na okrągło nawijają ;)

Gość gość
Od kiedy Chodze do sauny i na plaże nudystów to nawet nie zwraca uwagi na nagich facetów.Chociaż czasami jest co pooglądać

Gość gość
Znowu ten zbok od sauny

Gość gość
Mam 25 lat i kochankę w wieku 40 lat. Najlepsza z moich dotychczasowych kobiet. Miałem młodsze, rówieśniczki. Różne :) Odkąd kochałem się z nią, ciągle o niej myślę. O całowaniu z nią, ssaniu jej sutków, mokrej pochwie. Mógłbym ją brać całymi dniami. Jak się spotykamy to jest tak jakby wrzucić do beczki z paliwem zapałkę...