Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z tego, że wielu mnie podrywa skoro

Polecane posty

Gość gość

jestem sama od 5 lat. Mam 23 lata. Wiecie jaki jest powód? pewnie nie trafienie na kogoś 'swojego' + ponoć 'robię wrażenie niezależnej i upartej'. Nosz kurczę :P. Pewnie tak jest, ale też nie jest tak, że na siłę się rzucam coś udowadniać, bo niczego nie udaję. I wbrew pozorom nie jestem pozbawiona inteligencji emocjonalnej i pozwalam nieraz facetowi zrobić coś dla mnie, nie wyrywam się z inicjatywą. Ale pewnie kasuję to tymi momentami, kiedy w inicjatywie jestem i okazuję to zbyt stanowczo :P Mój ojciec to wprost powiedział, że mój przyszły facet będzie miał ze mną przewalone. A ja myślę, że nie, jeśli się dobrze dobierzemy, bo nie jestem typem fochastej suki, potrafię przeprowadzić merytoryczną kłótnię, a nie bezcelowo przerzucać się oskarżeniami, ale też bronić siebie, jeśli ktoś nadepnie mi na odcisk. Wymagam więc szacunku, w zamian daję to samo. P.S I nie jestem zadufana w sobie. Kiedyś to powodzenie nawet ciut mnie dziwiło, jednak potem się przyzwyczaiłam. Widać coś tam w sobie mam, co ich przyciąga. Nie, nie wielki biust oczko.gif (mam średni) czy boska figura. Te mam przeciętne, w mojej opinii. Może twarz? ale ta też nie jest przepiękna.Nieważne -to nie jest i tak aż tak istotne, wbrew pozorom.

Gość gość
Jestes zbyt meska kobieta po prostu

Gość gość
to dosyć stereotypowe ujęcie kobiecości/męskości

Gość gość
to sie zmien i badz ulegla

Gość gość
jest ktoś chętny popisać moje gg 56937886 jestem samotny

Gość gość
Wiesz co przyciąga najbardziej? NATURALNOŚĆ. Jesteś sobą, niczego nie ukrywasz to tym ktorym Twoje ego pasuje będą chcieli zbliżyć sie do Ciebie.