Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę siebie z powodu mojej płci

Polecane posty

Gość gość

Czuje się płci odwrotnej niż jestem już od dziaciaka, zmiana nie wchodzi w grę nie wiem co mam robić tak mi się źle żyje że planuje samobójstwo ale wy i twk tego nie zrozumiecie bo to jest chore i nikt tego nie zrozumie Kto tego nie ma

Gość gość
Kto dawniej zastanawiał się nad tym problemem? Nikt, bo go nie było. Ktoś to stworzył, aby czerpać zyski i zarobić miliony. Tak samo jak z ADHD i wielu innych przypadłości. Ja na twoim miejscu, zamiast zrobić coś głupiego, poszedłbym po pomoc do psychologa.

Gość gość
ja tego nie mam, ale rozumiem twoj bol. Widzialam ostatnio program o takiej dziewczynce. To nie jest nienormalne. Nie masz nikogo z kim mozesz pogadac o tym? Mozesz brac hormony i zmienic plec. W dzisiejszych czasach jest duzo mozliwosci. Na swiecie jest wiele osob takich jak ty, ktore mialy podobne mysli.

Gość gość
zacznij sie modlic bo tylko to ci zostało lekarswa jeszcze na to nie wymyslono

Gość gość
zacznij sie modlic bo tylko to ci zostało lekarswa jeszcze na to nie wymyslono x na religijnosc tez nie ma leku, ale to kwestia czasu, ludzkosc wkracza w nowa ere, ostatecznie chrzescijanstwo i islam zostaną tak czy siak zlikwidowane, ludzkosc musi sie pozbyc tego inaczej nie bedzie kolejnego skoku technologicznego, wciaz tkwimy w starej epoce i bawimy sie w jakiejs religijne wojenki, a to bez sensu... To tak poza tematem.

Gość gość
23:58 Co za głupota osoby takie zanim jeszcze poznają pojęcie transseksualizmu czują ze coś z nimi nie tak i dokładnie wiedzą co, dopiero jak kiedyś się przypadkiem natkna na wzmianke o tym to są w szoku że nie są jedyni.. teraz są inne czasy oczywiście, ale ze mna było w ten sposób. Mam 23 lata.

Gość gość
Nigdy nikomu o tym nie powiem bo to jest dla mnie wstyd niepojety. Jedna osoba się tylko domyslila sama.

Gość gość
a w dowodzie jestes chlopakiem, czy dziewczyna?