Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zdarzenia pomysle o kims i ten ktos potem sie odzywa

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie, jak w temacie. Ktos mi nagle przychodzi do glowy i potem ta osoba sie odzywa po dlugim czasie milczenia (czasem po roku od ostatniego kontaktu). Mam tez przeczucia co do tych muzulmanskich imigrantow.Przeczulam ze w o tym samym czasie w kilku miejscach dojdzie do masakry. Teraz mam przeczucia zle co do Hiszpanii , Wloch i Alp. Gdzies na sylwestra w Hiszpanii cos sie wydarzy zlego, we Wloszech. Mam tez zle wrazenie, ze moze w Szwajcarii cos sie wydarzy ("widze" jakis sniezny , alpejski kurort i ten ktos podjezdza na nartach i szykuje jatke).Nie wiem czy to sie wydarzy....moze....

Gość gość
O mnie coś wywrozysz albo przeczujesz?

Gość gość
Ja myślę że na Euro 2016 we Francji dojdzie do masakry z rąk muzułmanów. Polska gra z Ukraina, Niemcami i Irlandria Północną :)

Gość gość
No i ten post pod obserwacją, będą podsłuchiwac Twoje rozmowy i trzepac kompa :) Tzn. bardziej niż innych, bo i tak wiadomo, że wszyscy są pod obserwacją .... :)

Gość gość
Bo ten ktoś wysyła do Ciebie sygnał myślowy - niechcący, po prostu myśli o Tobie w szczególny sposób :) chce się odezwać i pewnie myśli intensywnie, wtedy odbierasz ten sygnał i myślisz o tej osobie, a ona się odzywa, jak zaplanowała. Szczególnie należy zwrócic uwagę na te sygnały, od osób, z których nie ma się codziennego kontaktu, np. przypominamy sobie kogoś ni stąd ni z owąd.

Gość gość
Dosyc ciekawe, czyli odbieram "sygnaly myslowe".Bardzo mi sie to podoba. Nie zawsze wiem co i jak, to sie dzieje jakby od niechcenia, bo ja o tym nie mysle, samo przychodzi.

Gość gość
A NIECH podsluc***a:) beda mieli niezly ubaw jesli sie dowiedza co czytam na pudelku i czego slucham na youtub. Tak sobie mysle ze zyczenia noworoczne beda inne w tym roku. nie bede pisac na kartkach :"Bomb.wego i wystrz.alowego sylwestra"...moga ludzie inaczej odebrac.

Gość gość
a co jesli sie snila osoba zmarla juz? po co mi sie sni?

Gość gość
Możecie się śmiać ale ja mam tak ze swoim facetem. Jakoś tak przyciagamy się telepatycznie. Jak intensywnie o nim myślę za chwilę dzwoni lub pisze. I w drugą stronę jest tak samo

Gość gość
ciekawy topik

Gość gość
tez mam takie przeczucia i sny np śni mi się cos a na drugi dzien ktos mi o tym mówi...