Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliaanna

Wrozba

Polecane posty

Gość Liliaanna

Mogę powrożyc tu kilku osobom za darmo, pytanie , imię i datę urodzenia potrzebuję. Ktos chętny? Zachęcam !

Gość gość
Ania, 22.03.1989. Co mnie czeka w najbliższej przyszłości? Pewnie to fejk, ale co mi tam. i tak jestem anonimowa :D

Gość gość
Beata 19.11.1981 czy dostaniemy kredyt hipoteczny? Czy moja firma się rozwinie? Co z finansami? Jaka przyszłość czeka moje małżeństwo? Pozdrawiam

Gość gość
pewnie ze fejk

Gość gość
Jak potoczy sie moje zycie uczuciowe?Czy poznam kiedys kogos,a jak tak,to co to bedzie za czlowiek i czy bedzie to szczesliwy zwiazek ?Sandra,30.7.1986

Gość gość
No i wrozka sie zmyla :(

Gość gość
beato co do kredytu hipotecznego to zostanie przyznany na twoje nazwisko znalezione na fejsbóku. wyrobi sie na nie dokumenty w firmie któa sie tym legalnie zajmuje ale ty nie zobaczysz z tego ani centa:)

Gość gość
Beato, pytasz w liczbie mnogiej- potrzebna mi data ur partnera. Ania moze mysli ze po takiej odzywce poswiece czas na wrozbe dla niej :D hehe :D troszke szacunku ! bez zaufania nie ma sensu stawiac kart. Podobnie dla kogos kto sie wstydzi i robi to dla zabawy... Sandro- dla Ciebie dobre wiadomosci :) z przelozenia widze dobre karty, to od razu moge powiedziec. Czasu nie widze, natomiast pozytywny, zdrowy zwiazek. Bedziesz szczesliwa!!!

Gość Sandra57567
Dziekuje :) Milej nocy 🖐️

Gość gość
Do gość 3:32-nie mam facebooka !

Gość gość
Liliaanno data urodzin mojego partnera 07.02.1977. Beata

Gość zacznę od nowa
Czy uda mi się osiągnąć sukces w dziedzinie, nad którą ciężko teraz pracuję? Monika 27.06.1976

Gość gość
Nie dziwię się, że poleciłaś Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Sama zadzwoniłam i jestem pod wrażeniem jej wiedzy ezoterycznej, przytoczyła takie fakty z mojego życia o których wiem tylko ja. Jest niesamowita!

Gość gość
Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!!! Wróżko DIano dziękuję za uratowanie mojego małżeństwa!