Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mój facet mówi do mnie tylko po imieniu?

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie usłyszałam, żeby podczas rozmowy powiedział do mnie kochanie, skarbie lub coś podobnego, jedynie tylko wtedy gdy kładziemy się spać mówi "dobranoc skarbie"itp. Bardzo często mówi mi po imieniu i to na dodatek nie zdrobniale, codziennie słyszę od niego z 50 razy "Magda". Bardzo rzadko też mówi, że mnie kocha ok. Raz na 2 tygodnie. Czy to normalne? Może to ja przesadzam?

Gość gość
Przesadzasz i fiksujesz. Nie masz prawdziwych problemow, albo szukasz dziury w całym Miłej niedzieli :)

Gość gość
Ale masz problem :O

Gość gość
Jedna jest bita inna ponizana inna zdradzana a ta robi problem by chlopak jej mowi po imieniu

Gość gość
I bardzo dobrze, że mówi po imieniu. Ma do ciebie szacunek. Nie jesteś przecież KOTKIEM, SKARBEM, MYSZKĄ ani całym tym zwierzyńcem bezmyślnie używanym po to by nie mylić imion innych, z którymi, za twoimi plecami cię zdradza. Jak pomyli się w imionach, wtedy możesz płakać.

Ja właśnie bardzo się cieszę,że mój mężczyzna mówi do mnie po imieniu a gdy wyznaje mi miłość nie mówi Kocham Cię Skarbie tylko Kocham Cię J.. i też nie zdrabnia.Mówi,że tym okazuje mi szacunek i pokazuje,że mnie traktuje poważnie a ja również tak uważam.

Gość gość
Przeciez mowi myszek.

Gość gość
No przeciez mowi myszek,marudek,zgredzio

Gość gość
A do mnie ktos mowi kotku skarbie myszko slonko aniolku perelko itp.a ja nawet nie wiem kto mnie tak nazywa. Jestes w lepszej sytuacji l

Gość gość
Ach te babskie problemy...

Gość gość
" myszek,marudek,zgredzio", "słonko, aniołku, perełko" - tylko współczuć tych infantylnych określeń, którymi obdarza nie tylko ciebie. cieszę się, że do mnie mówi po imieniu, pieszczotliwie czasem. wtedy wiem, że mówi do mnie, a nie do całej reszty jakichś dziuń, z którymi kiedyś był. kocham go z wzajemnością i kocham jego imię, tak jak on kocha moje. kiedy je cicho wymawia, płonę.

Gość gość
kocham go z wzajemnością i kocham jego imię, tak jak on kocha moje. kiedy je cicho wymawia, płonę. xxxxxxx och och :-D:-D:-D

Gość gość
11:10 dziunia idź na spacer, zamiast wyśmiewać to, co dla ciebie niedostępne :P

Gość gość
Napij się wody Jolanto :-D

Gość gość
albo ziółek na uspokojenie zawistna kobieto :D

Gość gość
Szukałem Ciebie całe życie..Madzialeno.Twoj miś ..tylko jak on ma na imię??

Gość gość
Najpierw małpeczko, myszko a po ślubie szczurze i małpo :)

Gość gość
11.21 o kim mowa?

Gość gość
Śmieszna jest ta teoria, że jak mężczyzna użyje wobec kobiety jakiegoś pieszczotliwego zdrobnienia, to dlatego że ją zdradza i nie chce się pomylić. Mój mężczyzna zwraca się do mnie między innymi takimi słówkami, ale nie są to oklepane zwroty typu kotek, myszka itp. tylko takie, które powstały w wyniku jakichś sytuacji które mialy miejsce między nami, są ''nasze'' i kojarzą nam się z jakimś wydarzeniem. To jest bardzo miłe i intymne. A co do chłopaka autorki, nie każdy lubi takie ''dziumdzianie'' i woli imię wypowiedziane z czułością :-)