Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wojcieszko44

torebka skórzana dla żony ,prezent

Polecane posty

Dzień dobry, ja piszę tutaj,ponieważ chciałbym się doradzić. Zamierzam zakupić mojej żonie na urodziny torebkę skórzaną. Wiem, że w ostatnim czasie planowała taki zakup ale z uwagi na cenę nie chciała tego zrobić więc stwierdziłem, że ja spełnię jej marzenie :P Teraz mam jedynie problem z modelem jaki zakupić. Ostatnio przeglądając różne modele na internecie natrafiłem na http://www.kazar.com/pl/sklep/6495-granatowa-torebka-skorzana-16654-22764-16-19.html , co sądzicie? Czy ktoś z Was kupował z tej strony? Pozdrawiam. Zbyszek

Gość gość
Zbyszku, zapytaj żony jaka jej by pasowała. Kazda kobieta ma inny gust.

Gość gość
Zbyszku, kup żonie kartę podarunkową Kazar, sama wybierze torebkę, która będzie jej odpowiadać .

Galeria Ad Astra - ręcznie malowane torby, z eko skóry, ale zdarzają się też 100% skóra naturalna :) www.facebook.com/adastragaleria można je kupić kontaktując się w wiadomości (wtedy jest taniej) lub na DaWandzie :)

Gość PaulinaWok
No i super gest :) Moim zdaniem najlepszymi prezentami są właśnie prezenty funkcjonalne, a torebka właśnie taka jest :). Żona na pewno była zadowolona :). Ja taki prezent, tzn. torbę, ale męską zamówiłam poprzez sklep E-baron. Cenie sobie wysoką jakość no i oczywiście skórzany materiał. Dla mnie torebka musi być duża, skórzana i najlepiej w kolorze carmelu albo czarna. Dla mojego męża też wzięłam czarną, taką elegancką :).

Gość gość
"Zbyszku, kup żonie kartę podarunkową Kazar, sama wybierze torebkę, która będzie jej odpowiadać" xxxxxxxxxxxxxxxx Najlepsza rada. Torebki to bardzo osobisty gust. Niech wybiera sama.

Gość magda

Niedawno porównywałam torebki, żeby kupić coś mamie w prezencie. Jeden z najciekawszych hitów, akurat chodzi mi o stylizację to lejdi.pl/p4434,torebka-wysadzana-zlotymi-cyrkoniami-widziane-w-mediach-hot-moda-avanti.html. Rzadko się spotyka złote cyrkonie przy wykończeniu torebek przyznam szczerze. A brakuje mi właśnie do czarnych kreacji czegoś takiego. Jak myślicie dziewczyny?

Gość gość

Przed sylwestrem sobie sprezentowałam torebkę lejdi.pl/p9895,lakierowana-granatowa-duza-torebka-ozdobiona-cekinami.html. Długo porównywałam typowo sylwestrowe modele, ale nie chciałam kopertówki, bo moim zdaniem trochę jednak za mało miejsca na smartfona, kosmetyki, same wiecie. A tutaj mam wszystko pod ręką, a i wygląd mocno elegancki. Uwielbiam lakierowane torebki i ciekawszej nie spotkałam do tej pory.

Gość Ewa Gras

Mi się marzy coś tego typufototaniec.pl  dla mnie była by  po prostu idealna.