Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja93

Ból po zatrzyku domieśniowym

Polecane posty

Gość Anastazja93

Witam. W srode dostalam pierwszy zatrzyk domiesniowy na bol kręgosłupa w czwartek przypadkowo wyrwałam sie pielęgniarce a w piatek przy ostatnim kilka min po nim zaczeła bolec mnie udo i pośladek. W sobote wieczorem po kapieli gdy usadam na łóżko poczułam okropny przeszywający bol w nodze i pośladku i sztywnienie nogi do kolana . Jest niedzela zauwazylam ze kiedy wysoko podnoszę noge dostaje taki bolesny strzał. Przy szybkim gwałtownym ruchu tak samo. Noga podczas leżenia i siedzenia bardzo sztuwnieje i boli mnie pośladek. Co mam robic? Dlaczego mnie tak boli? Czy mam isc do lekarza?

Gość gość
boli Cię od kręgosłupa a nie od zastrzyku objawy które opisujesz to efekt ucisku na nerw w kręgosłupie

Gość gość
zgadzam się, że najprawdopodobniej chodzi o ucisk na nerw. Jeśli tak to świetnie w takim przypadku działa kriolezja. Poczytaj sobie o tym zabiegu, robią go na przykład w Kręgosłup Center

Gość gość
też mi to pasuje na ucisk nerwu. ja na coś takiego zrobiłam sobie własnie kriolezję we wspomnianym już Kręgosłup Center. Jest to o tyle bezpieczny zabieg, że robią go po rentgenem, więc nie ma szansy na to, że nie trafią tam gdzie trzeba.