Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mu się podobam?

Polecane posty

Gość gość

rozmawiamy często , wpada na mój dział,przynosi łakocie , proponuje podwózke, wymienilismy się numerami tel ale pisze tak oficjalnie,( tak wyważone każde słowo) ostatnio przeszlismy na Ty i tak jakoś dziwnie on nigdy nie powiedzial mi żadnego komplementu... nic milego może on jest tylko uprzejmy? jest starszy jakieś 15 lat, krępuje mnie on trochę zapominam języka w gębie przy nim i gadam głupoty:(

Gość gość
spodobałaś się mu i zamiast robić z siebie idotę okazuje tobie szacunek, dystans (aby nie było że nachhalny)... fajnie bo chhyba się w tobie zakochał :) Normalny fajnny facet (pewnie typ w garniturze)... Cudnie :) szczzęściara :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona polecam gej paker blog spot com gej dresiarz blog spot com

Gość gość
zawsze elegancki koszula modna mmm:D a pachnie :D tylko , że ta różnica no nie wiem ile może miec lat boje się , że więcej ... i co wtedy... a podoba mi się:(

Gość gość
no masz szczęście :) ja tylko czasem dostane wafelki od starszego rodzenstwa i to jeszcze nie ten smak

Gość gość
ty podobasz się jemu on tobie więc w czym problem? ja mam taki że żadnemu się nie podobam :, i chyba tak naprawde nigdy nie podobałam ...taki jak ty opisałaś nigy by się mną nie interesował bo nie jestem z jego ligi a po za tym zakochany jest w tobie (tak jak każdy z którym się spotykałam za kazdym razem nie kochał mnie i był zakochany w innej) ty podobasz się jemu on tobie więc w czym problem?

Gość gość
problem w różnicy wieku nie wiem jaka będzie 15-20 lat nie spytam go przecież słuchaj ile masz lat? A BOJE SIĘ TEJ RÓŻNICY

Gość gość
Wjeżeli szukasz męża to on się raczej nie nadaje, ale przelotny flirt jaknajbardziej.