Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciekawe czy moja bliźniacza dusza wie

Polecane posty

Gość gość
Dobranoc..

Gość gość
17.39.Boże ..to takie piękne .Ja przeżyłam dokładnie to samo od pierwszej chwili był dla mnie jak członek rodziny. taki bardzo bliski a jednoczesnie nowo poznany.Wzrokiem dotykał dna mojej duszy..przy nim odzyskiwałam spokój i siłę.Działam na mnie jak osoba dopełniająca brakującą częsć mnie samej. Znał moje myśli i odczytywał moje emocje..zawsze patrzył w tym samym kierunku.Dopowiadał za mnie zdania i był taki opiekunczy..troskliwy..mogłam mu zaufać bezgranicznie.

Gość gość
bliźniacze dusze rzadko są razem

Gość gość
I to właśnie w tym wszystkim jest najsmutniejsze.Dlaczego nie mogą być razem skoro dane im było doświadczyć takich uczuć?

Gość gość
Po to by doświadczyć. By poznać jaka jest prawdziwa miłość. By nie miały złudzeń, że miłość nie istnieje.

Gość gość
No tak..chyba coś w tym jest bo w momencie gdy już przestałam wierzyć w ludzi i w miłość..gdy pomyślałam że już nic dobregonie w życiu nie spotka i nikt nie jest w stanie mnie zrozumieć..to wyedy właśnie pojawił się On.Jakby tego było mało On zaakceptował i pokochał moje dziecko ktore wvzesniej moj własny mąż odrzucił i wyparł się.On na niwo pozwolił mi uwierzyć w bezindresowną miłość On pokazał mnie i mojemu dziecku że istniejemy że jesteśmy coś warci że zasługujemy na uczucia.Dla mnie to był jak błysk z nieba.Obudziłam sie z iluzji i poznałam siebie i swoje potrzeby tak dogłębnie.Odkryłam swoje własne ja.Był dla mnie lustrem i opoką.

Gość gość
To było niesamowite doświadczenie .Istotnie prawdziwa miłość istnieje.

Gość gość14
po zastanowieniu muszę stwierdzić, że bliźniakami jesteśmy dwujajowymi, bo niby tacy sami ale jednak różni

Gość gość
Nie no w sumie zle to opisałam.

Gość gość14
co źle opisałaś?

Gość gość
Z tym dzieckiem.

Gość gość
A co dokladnie???

Gość gość
To że dziecko już samo w sobie jest wartoscią tylko ja myslałam że nikt z poza rodziny nie jest w stanie go zauważyć a jednak myliłam się i własnie to otworzyło mi oczy.

Gość gość
ja nie znalazlam bratniej duszy.

Gość gość
Ciekawe bardzo...

Gość gość
Te artykuły to głupoty, bliźniacze dusze to osoby podobne do siebie, co ie znaczy identyczne, jednakowo myślące i rozumiejące świat, Ale czy istnieje miłość wieczna? wydaje mi się, że nie, wierzę w sentyment do kogoś i poczucie bliskości mimo oddalenia.

Gość gość
Jednak chyba nie wie

Gość gość
Wie, nie wie, nie chce wiedzieć, ale czuje.

Gość gość
Cykl rozstań i połączeń to właśnie często charakteryzuje bliźniaków. Uciekamy i gonimy.

Gość gość
To prawda taka przeplatanka..pragną siebie i izolują się od siebie i poszukują się i udają że wolą być same i takie same temperamentne charaktery wulkany uczuć i emocji są dla siebie lustrem w którym poznają wszystkie swoje stany emocjonalne i uczą się siebie i o sobie .Odkrywają w sobie stany odmiennej swiadomosci ktora ktora weczesniej nie była im dana.

Gość gość
Wie.

Gość gość
Wiem

Gość gość
Wciąż mam nadzieję, że Cię odnajdę. I wierzę w to, że los postawi Cię w świecie realnym na mojej drodze.

Gość gość
Żby zrozumieć przeczytałam to wszystko jakiś czas temu , gdzieś w końcówce poprzedniego roku . Nie wiem czy jest możliwe takie zjawisko .. a z drugiej strony jak pamietam skrajności z wielu lat .. jak to mnie unieszczęsliwiło , chociaz nie miałam powodów do smutku , jak dręczyły uporczywe myśli a ty sie od wszystkiego odcinałes ..."Pani ... czy my mozemy skończyć już tę farsę ? " - Tak . I trzask sluchawki ... i po rozmowie ... masakra , że też ja to wszystko przetrwalam ?