Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko nieudacznicy pracują za granicą

Polecane posty

Gość gość

typowe polaczkowość nie mając żadnych perspektyw

Gość 1500 morda w kubeł
tak, prawdziwi patrioci napier/dalają w kraju za 1500zł i na kolanach w ukłonach dziękują swoim panom dobroczyńcom za ten łaskawy przywilej

Gość gość
1500 morda w kubeł dziś i typowa polaczkowośc nie potrafi inaczej myślec hahaha. Mój drogi nie za 1500zł

Gość Józef Bździuch
z zawodu jestem elektrykiem , energetykiem z uprawnieniami SEP do 20 kV , posiadam uprawnienia na wózek widłowy i mam książeczkę SANEPID , wyobraź sobie, że nie ma dla mnie pracy nawet w Warszawie, próbowałem się załapać do pracy w woj. śląskim , gdzie jest jeszcze trochę przemysłu i nadal jestem bezrobotny , jeżeli KTOŚ w Londynie zaoferuje dla mnie pracę nawet za 5 funtów za godzinę to pójdę na kolanach do Londynu i pracodawcę pocałuję w rękę !

Gość gość
możesz zawsze spróbować znaleźć pracę w Holandii, na stronie niedziela.nl mają ogłoszenia dla Polaków :) elektrycy i operatorzy wózków widłowych zawsze coś znajdą :) powodzenia!

Gość Józef Bździuch
dzięki za info

Gość TV wasz pan
prawdziwi nieudacznicy to zostali w Polsce, i nie mają jaj się z tego padołku ruszyć, bo za granicą gwałcą i strzelają na ulicach, tak w TV pokazują przecież

Gość gość
nieudacznicy są nieudacznikami zawsze i wszędzie. Ludzie ogarnięci po prostu wybierają gdzie im lepiej i tam sobie radzą.

Gość gość
gość dziś 1500 morda w kubeł dziś i typowa polaczkowośc nie potrafi inaczej myślec hahaha. Mój drogi nie za 1500zł xxxx 2500, 3500, nieistotne, ten sam syf, tak jak mówiła jedna pani polityk, za 6000 to pracują tylko złodzieje i idioci

Gość gość
gość 21:27, 100 % racji! Nie każdy zaiwania na przysłowiowym zmywaku albo ląduje na ulicy. Kto w Polsce sobie nie radził, za granicą poradzi sobie nie lepiej albo i wręcz gorzej, biorąc pod uwagę brak znajomości języka. A kto umie coś i potrafi się ogarnąć, wyjedzie tam, gdzie te umiejętności są wyżej cenione.

Gość gość
Nieudacznicy stoją całe dnie w bramie popijając piwko i biorą zasiłki z Mopsu. A ludzie pracując zagranicą w kilka lat pobudowali domy bez kredytu. Chciałabym byc takim nieudacznikiem.

Gość gość
znajomy kupil właśnie mieszkanie w Hiszpanii, pracuje w Londynie ale tam ma dziewczyne, Hiszpanke i dlatego tam kupił. Do Polski już nie wróci bo sprawdzal ostatnio możliwości pracy i były dla niego ale za g*******e pieniądze i pracowanie na szefa debila z trefnymi papierami - śmieć nie miał pojęcia o branży:-D Tak wlasnie jest w Polsce, tu zarabiają kase tylko gnoje po znajomości, możesz mieć kupe w czaszce ale jak masz znajomości to będziesz prezesem:-O

Gość gość
Za to za 3x wieksza kase;)