Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GREY ACTIVE ULTRA .

Polecane posty

Gość gość

Kto stosował i jaki miał skutek ?

Gość gość
Cześć ja uzywam Grey active ultra juz dluzej biz miesiac na razie nic się niezmieniło dalej mam siwe włosy .

Gość Aga12456
Ciekawe czy to ściema czy nie na allegro już sporo osób kupiło ten produkt, daj znac jak się coś zmieni

Gość gość
Cześć nie wiem dlaczego nikt nie pisze o tym Grey active ultra ,dużo szukalem opinji I nic nie znałem . Odnośnie zażywania zaczalem tak jak w instrukcji pół godziny przed posiłkiem ale mój organizm nie bardzo tolerował teraz w trakcie jest lepiej.Zaczałem kurację 4grudnia dziś jest 20 styczeń może minimalnie włosy zciemniały bardzo ,dardzo nieznacznie.Dam znać jeżeli coś się zmieni. Pozdrawiam

Gość gość
Witam, Jak efekty koledzy czy jest jakaś różnica po stosowaniu tego środku chociaż minimalna? Pozdrawiam, Joanna:)

Gość baba yaga 11
Witam, Czy ktoś może napisać czy są jakieś efekty stosowania, nikt się nie odzywa na tym forum. Pozdrawiam

Gość gość
witam ja stosuje Grey active ultra dwa miesiace i dopiero teraz pojawiaja sie pojedyncze ciemniejsze wlosy

Gość Ewela1234
Mam pytanie do osoby której ściemniały włosy po 2 miesiącach bo jakoś nie mogę uwierzyć jeśli byłyby tabletki na siwienie to trąbili by o tym w wiadomościach czy nawet na wp, jakoś jest narazie cisza o tych tabletkach

Gość gość
Ewela1234 napisalem ze dopiero pojawiaja sie pojedyncze ciemniejsze wlosy a nie ze sciemnialy zeby calkiem sciemnialy jeszcze duzo brakuje ale ma jeszcze 3 opkawania po 60 tabletek i wtedy zobaczymy czy bardziej sciemnieja za jakis czas napisze czy cos sie zmienilo

Gość Ewela1
Czyli jeśłi zaczęły pojawiać się ciemniejsze włosy to znaczy że produkt może działa, ja ja narazie biorę tydzień bez rezultatu , jak się coś zmieni dam znać, chodż jakoś w to nie wierzę próbowałam już wszystkiego. Pozdrawiam

Gość gość
w odpowiedzi do ewela1 ; szczerze mowiac ja tez nie wierzylem . producent pisze ze efekty sa widoczne juz po 2 tygodniach a tutaj trzeba poczekac troche dluzej gdzies na na forum przetytalem ze nawet dopiero po 6 miesiacach wlosy sciemnialy no ale wracajac do mojej wypowiedzi nawet zona ostanio zwrocila uwage na moje wlosy i stwerdzila ze sa cytat ' jakies mieszane' tzn pojawilo sie troche ciemnych wlosow a wczesniej byly tylko siwe.

Gość gość
Dzięki za pokrzepiające słowa, miło że odpisałeś mam nadzieję tylko że nie jesteś jednym z pracowników firmy która reklamuje produkt, tyle razy już dałam się nabrać na różne tabletki w poszukiwaniu czegoś co przywróci kolor, jestem bardzo młoda a już mam całą głowę siwą stąd też moja rozpacz. mam wielką nadzieję że pomogą te tabletki spróbuję narazie z dwoma opakowaniami zobaczę czy będą chociaż minimalne efekty. Jeszcze raz dziękuję za pomoc:)

Gość Sebastian1
Witam, czy po 1 opakowaniu zauważę różnicę, mogę poświęcić 157 zł ale drugie tyle to muszę być pewnien że ten suplement działa, nie przekonują mnie te reklamy bo nie wiem czy nie robi jej firma sprzedająca ten lek chciałbym żeby wypowiedział się ktoś kto naprawde go używał.

Gość gość
Sebastian1 jednego to nawet nie kupuj szkoda pieniedzy a poza tym to nie jest lek tylko suplement diety a zasadnicza roznica pisalem wczesniei ze dopiero po dwoch miesiacach zauwazylem pojedncze ciemniejsze wlosy a gdzies jeszcze indziej na forum przecztalem ze dopiero po 6 miesiacach wlosy sciemnialy tak wiec sie zastanow zanim wydasz pieniadze

Gość Anetka123
Naturalne że włos ma cykl w którym rośnie i zajmuje to okolo 3 miesięcy zanim przejdzie cykl czy komuś jeszcze ściemniały włosy po tym produkcie? z chęcią zamieniłaby tabletki na farbę

Gość paweł79
ja zużyłem już drugie opakowanie i szczerze mowiąc na razie zmian nie widzę...no cóż mam jeszcze jedno,może po trzecim coś się zmieni...

Gość Justyna233
Paweł79 daj znać po 3 opakowaniu jakie efekty.

Gość paweł79
dam znać na pewno, sam jestem ciekaw co z tego wyniknie...

Gość Agnieszka44
Wydaje mi się że to ściema a te osoby co piszą pochlebne komentarze są z firmy która zajmuje się sprzedażą, każdy powie że nie ma leku na siwienie jeśli byłby to byłby to przełom.

Gość Andrzejs
Witam, działa ten produkt? warto kupywać?może ktoś odpisać kto stosował ten suplement?

Gość Justyna233
Paweł79 są już jakieś rezultaty, zadziałał preparat, jeśli nie to czy wysyłasz im opakowania żeby oddali kasę?Pozdrawiam Justyna

Gość paweł79
zużyłem już połowę trzeciego opakowania i dalej zmian nie widać... zaczynam wątpić...

Gość Justyna 233
Ja biorę już drugi miesiąc narazie zero rezultatów jeśli to ściema to oddadzą mi wszystkie pieniądze, kupiłam go na allegro,nie wiem jak komuś mogły sciemieć włosy może ten komentarz jest od firmy sprzedającej ten produkt zostało ostatnie opakowanie więcej nie dokupie mimo że bardzo namawiają. Dzięki Paweł

Gość paweł79
nie ma za co, trzeba sobie pomagać... przyznaję że liczylem na spektakularny efekt, a niestety na razie jest rozczarowanie. do mnie też dzwonili i namawiali żeby dokupić, zastanawiam się...

Gość gość
To lipa. Nie działa. Nie dajcie się nabrać.Nic się nie zmienia.Otruć nie otruje ale też w niczym nie pomoże.To jak kupić sobie witaminę C za 150 zł. Z tym zwrotem pieniędzy również lipa.Spróbujcie się dowiedzieć gdzie odesłać puste opakowanie żeby odesłali pieniądze.

Gość gość
Próbowałeś że lipa?ja biorę 1,5 miesiąca i nic i zaczynam wierzyć że to lipa tym bardziej że zamówiłem na allegro zaraz po zamówieniu dzwoniła do mnie pani i namawiała żebym kupił jeszcze dodatkowe dwa pudełka, ja mówiłem że starczy mi jedno to ona nadal mi wciskała i obniżała cenę tak jakby chciała się tego pozbyć.

Gość Justyna 233
I jak tam Paweł chociaż minimalne zmiany w kolorze?

Gość siwypan
Niestety muszę wszystkich zmartwić. W ubiegłym roku, mniej więcej o tej samej porze tez zakupiłem pierwsze opakowanie tych tabletek. Potem następne i następne. W sumie brałem je pół roku. Kupiłem więc więcej niż powinienem, według zapewnień sprzedającej firmy. Za każdym razem dzwonili do mnie namawiając na kolejny zakup. W końcu jednak po pół roku, kiedy mówiłem im że żadnych zmian w kolorze nie ma, nie mieli już argumentów. Efekt jest taki, że w kolorze włosów nic się nie zmieniło, ale mogę Was ostrzec przed bezsensownym wydawaniem pieniędzy.

Gość siwy łoś
Jak by to było takie dobre ,to nie było by ludzi z siwymi włosami chyba że z wyboru ,to taka sama ściema jak z kremami na odchudzanie, na zmarszczki i wydłużenie no wiecie ,typowa socjotechnika licząca na naszą naiwność ,niby w podświadomości coś nam mówi że to lipa ,ale spróbować warto ,jak widać nie!! Dziękuję za konstruktywne opinie i ustrzeżenie przed kupnem

Gość gość
na policję zgłośić złodzieji, tyle kasy się nachapali