Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robienie lodzika

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jak sobie radzicie ze smakiem nasienia podczas seksu oralnego?

Gość gość
Sperma smakuję jak jogurcik.

Gość gość
mi ten smak nie przeszkadza. za to mojemu facetowi tak. jak sobie wybrudsze buzke jego nasieniem to nie chce mnie potem pocałowac ;)

Gość gość
Jak to zrobić i nie zrzygać się? pomoże któraś.Zawsze rzygam z obrzydzenia,nawet nie mogę o tym myśleć, już mi niedobrze.

Gość gość
jestescie obrzydliwe.jeszcze 10 lat temu cos takiego by nikomu przez mysl nie przeszlo.za kolejen 10 lat bedzie powszechne lizanie o***tu i dyskusja jak zniwelowac smak gowna, moze dieta weganska?smacznego!

Gość gość
W starożytnym Rzymie nie takie rzeczy robili,ale nieuk sobie powie,że to wynalazek dzisiejszych czasów:-)

Gość maxikaz
Nie wiem jak kobiety sobie radzą z tym "smakiem", ale śmieszne jest to, że im się wydaje, że one zawsze smakują "tam" fiołkami. :)

Gość bella  86
23:26 zapewniam Cię, że takie coś znane było nie tylko 10, ale 15, 20, 30 lat temu, a może i więcej.:P duzo osób nie tylko słyszało,ale i praktykowało:D

Gość gość
A jak któraś nie akceptuje tego i anala to powinna dać sobie spokój z facetami na zawsze,prawda?Jak myślicie.

Gość
mi tez nie przeszkadza wiec nie widze problemu ;):)

Gość gość
Człowiek jest obrzydliwy i zaczyna capić w miejscach intymnych zaraz po wyjściu z wanny,a niektóre są w stanie obciągnąć brudnego fiuta,którym on lał ileś tam razy i go nie umył.Każdy seks może być,ale te zabawki muszą być czyste i dupsko:-P

Gość
gość dziś jesli "capisz" zaraz po wyjsciu z wanny to polecam wizyte u lekarza :D 🖐️

Gość gość
Trzeba połykać a nie smakować. Wódka też dobrze nie smakuje ale jak szybko połkniesz to jest ok.

Gość gość
Każdy może wyprawiać z partnerem co chce,ale oboje muszą chcieć tego samego.Nie można się do niczego zmuszać,nic na siłę:-D

Gość gość
Każdy nie pachnie w tych miejscach najlepiej,sama idź do lekarza.Chyba,że nosisz dezodorant w tyłku i tam.Wydzieliny stamtąd mają nieciekawy zapach,kto chodził na wagary na biologii to nie wie dlaczego

Gość gość
Camille Crimson kończy połykiem zawsze.

Gość gość
Gnojna to wieś w województwie opolskim w powiecie brzeskim w gminie grodków namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona