Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Factura Korecta de Facto

Pytanie do Panów

Polecane posty

Gość gość
zwlaszca u nog szczegolnie jak zwisa glowa w dol z galezi

Gość gość
zalezy jaki masz styl, mi sie podobaja ale tylko niektore

Gość gość
Kusza skończ już. :O

Gość gość
sztuczne paznokcie, doczepiane kudły, tona makijażu i mamy babę w kawałkach. a potem się toto rozpada jak zombie

Gość gość
Czy w ogóle jest jakaś kobieta co się sztucznie nie upiększa ? Odpychające są te laleczki. Pazury, rzęsy, cycki i wszelkie inne przeróbki. Tragedia.

Gość gość
Mnie się nie podobają W mojej ocenie nie dodają kobiecie kobiecości

Gość gość
Może to jakiś czas wygląda ciekawie, ale jak to wszystko zacznie odpadać nie myślę tylko o pazurach, ale te wszelkie nakładki itd.

Przy takiej dostępności upiększaczy, te nieupiększone nazywa się zaniedbanymi. I ja właściwie się z tym zgadzam i sama poprawiam swoją urodę czym się da. Chciałam wiedzieć jak jest z paznokciami, bo do nich mam awersję, wydają mi się dyskotekowo-obciachowe a może całkiem niesłusznie. Sprawdzam to.

ale przeciez gdy nie wyjdzie sie za drzwi jak na gale oscarow- jest sie flejtuchem, brudaska, ogolnie zaniedbana i nieszczesliwa, lachonem... 🖐️

Gość gość
Tak niektóre muszą ! Muszą ! coś tam stosować bo inaczej to mogły by ludzi płoszyć po ulicach.

Gość gość
same sobie to ubzdurałyście :O czym innym kobieta zadbana, a czym innym karykatura kobiety złożona ze sztucznych części. to pierwsze zdecydowanie tak, to drugie zdecydowanie nie

Gość gość
Dokladnie hehe. Poprawiajcie, poprawiajcie. Bo w innym wypadku tylko ero wam zostanie i katowanie facetow tysiacami glupkowatych tematow od ktorych mleko az w lodowce kisnie!

Gość gość
obciąć na krótko to takie skomplikowane i zajmuje aż tyle czasu? lepsze krótkie naturalne niż plastykowe szpony, ale pustakom do rozumu nie przemówisz :O

Gość gośćSamiec
Tipsy, silikonowe cycki, doczepki włosów(o zgrozo) mocny k***wski makijaż albo maska z gładzi szpachlowej, fluidy podkłady i sztuczne rzęsy, botoksy wyjechane na zero brwi i artystycznie namalowane(haha) tatuowanie makijażu itp JEDEN CHUJ Nie podoba mi się:)

Sama często zastanawiam się gdzie leży granica obciachu w tym sztucznym upiększaniu. Stąd ten temat. Fajnie jak natura dała ładne włosy, paznokcie, rzęsy itp. Gorzej jak nie. Może czasem powinno się jej pomóc dostępnymi środkami?

Staje sie wrecz smieszne, dziunia w "pelnym rynsztunku" na twarzy na plazy, wyglada smiesznie, tak samo na basenie lub fitnesie. Co do paznokci, nie potrzeba sztucznych szponow by w spazmach ekstazy pozostawic ogierowi pregi na krzyzu:-P;-)

Gość gość facet
Mnie się podobają kobiety z lekkim makijażem, w delikatny i trafny sposób podkreślający jej walory. A nie zmalowaną lale Niech jedna na drugą nie naskakuje, że jak inna się niewiele bądź wcale nie maluje to już jest LEGAT i brudas. Zapewne tak samo dba o higienę ,a nie maluje się codziennie bądź delikatnie bo jest z natury ładna na przykład. To jest wasz kobiet głupi wymysł, że powinna bądź musi bo tego oczekują faceci.

Czasem, okazjonalnie, mozna pomoc naturze... :-) gorzej gdy to czasem zaczyna byc dzien w dzien. samiec, czyzby glowka bolala po weekendzie?

Gość gość
co to za nudziara w nowej odsłonie? 💤💤💤💤💤

Wiesz co jest tego przyczyna? Moze to dalekosiezne wnioski, ale moim zdaniem, ameryka z ich postepem i z zalewaniem swiata ich idealami...

Ja pomagam urodzie każdego dnia. Muszę ;) I chyba lubię. Zawsze jestem umalowana (pomijając oczywiście plener, ale do sklepu, pracy zawsze). Paznokcie też zawsze mam pomalowane, nawet jeśli to tylko lakier transparentny. Nic sztucznego sobie jeszcze nie fundnęłam, ale jest kilka rzeczy o których myślę. ;)

sztucznosc to sztucznosc nigdy w modzie nie była. Paralizator też nie pomoże, bo plastik prądu nie przewodzi. 😴

Gość gość
Tylko kogo to obchodzi świeżynko?