Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MIREK FAJFUS PYTANIE JEST

Polecane posty

Gość gość

Mówisz ze na kafe jesteś od 2009r więc powiedz jakie miałeś wczesniej nicki np rok temu, dwa czy 3 lata temu były to jakieś znane nicki czy raczej byłeś szarakiem który pisał tylko jako 'gość' i nie wychylał sie zanadto i dopiero teraz jesteś troche znany jako MIREK FAJFUS ?

Gość gość
Gość ale dużo pisałam.

Gość gość
no ale ja jakoś nie pamiętam np w 2013 roku żeby pisał tu Pazipęk, jako pazipęk to on pisał w tym roku gdzieś przez ostatnie miesiące, ale wecześniej miał zapewne jakieś inne nicki. dlatego pytam jakie

Gość gość
pazipęk to ostanie góffno i szambo jest zawsze go śmiecia gnoiłem na kafe

Gość gość
no ale przeda pazipękiem jakie miałeś? chociaż 3-4 podaj może cie kojarze z wcześniejszych lat

Fajfus ty je/bana od/bytnico rozjechana, bywam tu może dwa lub trzy razy na tydzień bo ogólnikowo nie mam czasu, a Ty mi zarzucasz że ja się pod Ciebie podszywam Ty marny podludziu heheh :D🖐️ Szkoda mi Cie :D🖐️

Gość gość
Ten gość to prawik i troll moim zdaniem jak zarabia kasę w necie to jeszcze ale jak nie?

Gość gość
Mirek ile ty masz lat?

Gość gość
MIREK FAJFUS dziś o ty k***o śmieciu jeb//any !! to teraz już nie masz życia ghost young to ty ?? Zdychaj w męczarniach cwelu, k***o i pedofilu. Będę cię tu je//bał jak psa od teraz !!!

Trochę już się gubicie w tym, co piszecie. Najpierw jestem Cynikiem, potem Pijakiem, Piwoszem, Prawikiem, no zdecydujcie się w końcu, bo nie wiem z której wersji mam się śmiać :D

gość dziś Zobaczcie tego typa wypowiedź, ta nienawiść tak go zatruwa, że ma aż obsesję... Dziwny koleś, ciekawe czy opętany.

Gość gość
Małpa podszywaczko w*********j

Gość gość
Mysiasysia dziś to mój post mysiusrysiu Jesteś już trupem, ledwo powłóczysz szwajami a ten nick w końcu zmienisz tak cię zgnoje gnido !!! Masz moje słowo kurwo !!!

gość dziś Nic mi nie zrobisz bo będę w łasce uświęcającej i ta Twoja nienawiść tylko odbije się ode mnie i wróci do Ciebie z podwójną siłą więc daj spokój :)

Gość gość
Mysiasysia dziś Za chuja ci nie dam spokoju, sama zaczęłaś mnie wkurwiać i litości nie będzie... A małpiszon to cynik, czyli niedorobiony i każdy kumaty co jest jakiś czas na kafete, wie o tym... 🖐️

Gość gość
małpa żalosna to ty jesteś, dodaj po raz tysięczny swój ulubiony tekst "+100 do fejmu" :o

Gość gość
mysiusysiu to Marquis de Sade cie tak gnoi z gościa i prześladuje

Marquis de Sade dziś No nie zmienię nicku od nowa bo poco. Nie będę Ci już oddawała i obrażała. Idę do spowiedzi i wracam do dawnej ja Aniołka :)