Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulaikuba

Candidia u 14 mieisęcznego dziecka

Polecane posty

Witam poszukuję kogoś kto miał podobny problem Od ukonczenia 5m-ca dziecko jest rozdrażnione płaczliwe w nocy budzi się po ilka razy Długo szukalismy przyczyny bylo podejrzenie refluksu, teorie niedojzalego układu pokarmowego, alergii itd Zrobilismy wiele badań jedyne co wyszło to nieliczne candidia LEkarz przepisał dziecku nestetyne na 8dni i oczywiscie dieta przeciwrzybicza Oczywiscie twierdzil ze to na pewno nie powod zachowania dziecka Jak sie okazalo po 3 dniach stosowania antybiotyku calkowita przemiana Dziecko zadowolone usmiechnięte lepiej spało 2 dnipo odstawieniu nestetyny znów to samo MAm pytanie do mam których dzieci mialy to dziadostwo Czy stosowaliscie jakies naturalne srodki dodatkowo Czytalam o kw kaprylowym i lisciu oliwnym czy mozna takiemu dziecku to podawac Prosze kogos o pomoc

Gość gość
a jakie dziecko miało zlecone badania że to wyszło? pytam bo mój syn też niespokojnie śpi.

Gość gość
nYstatyna

Gość gość
polecam książke pt "zdrowie na własne życzenie" autora niepamiętam ale prawie cała poświęcona temu grzybowi i mikstura oczyszczająca na bazie składników naturalnych, którą trzeba stosować chyba ze 3 lata aż.. ale warto każdemu polecam dorosłemu i dziecku. Jak kobieta ma tego grzyba w sobie to krąży po całym jej organiźmie i przenika do płodu, dziecko sie rodzi z grzybem w sobie, ale każdy jest inny i każdy ma inne jej objawy a jest ich chyba z kilkadziesiąt różnych rodzajów o których by nikt nawet nie pomyślał np. niemożność zajścia w ciążę