Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myysiaa

Kocham kogoś z kim nigdy nie będę.

Polecane posty

Gość Myysiaa

Witam. Mam nastepujacy problem. Mam w marcu 2016 roku skoncze 19lat, wiosna 2015r, poznalam chlopaka-30letniego. Jednak to tylko wiek, z wygladu wyglada na 20latka, ma styl mowienia jak nastolatek. :) Bardzo polubilismy sie, gadalismy godzinami przez tele, pisalismy smsy, spotykalismy sie. Mowol mi ze mu bardzo na mnie zalezy, ze kiedys chcialby ze mna byc. Czulam sie kochana, szczesliwa, choc jeszcze nie bylismy para. Mial on jedna wade-lubial bardzo pic. Pewnego dnia kiedy zadzwonilam do niego byl pijany, kiedy zwrocilam mu uwage, obrazil mnie, wysmial. Ja ujelam sie honorem i napisalam mu nastepnego dnia ze myslalam ze jest inny i ze nie chce miec z nim nic wspolnego i zmienilam nr. Jednak z czasem uswiadomilam sobie ze go bardzo kocham. Od 4 miesiecy nie mamy zadnego kontaktu. Ostatnio znalazlam w notesie zapisany do niego nr - napisalam sms - nie odpisal... Zapomniec o nim? Czy walczyc?

Gość gość
Dziecko, ZAPOMNIEĆ. Alkoholika chcesz?!

Gość gość
Ja tez kogos kocham nie dlugo odejde z tej pracy do nowej i nigdy sie nie dowie co czulam do niego