Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

synowie wybrali żony poniżej poziomu naszej rodziny

Polecane posty

Gość gość

nasz rodzina to od pokoleń ludzie wykształceni w kierunkach inżynierskich a synowie pobrali sobie za żony humanistki, ja nazywam w myślach je: tumanistki. dlaczego cała praca moja i dziadków poszła na marne, marzylam dla synow o synowych kobietach sukcesu, ustawionych. jedna synowa malo ambitna i ciagnie kase z matki i nie lubi pracować a druga synowa choc ambitna to nie ma duzych zdolnosci i jej rodzina nie ma duzo kasy by jej pomagac. wszystko spada na barki moich synow, moi synowie zarabiaja po 8 tysiecy a ich kobiety gora po 1,5 tysiaca

Gość gość
pięc slow tylko odpowiem: 1. ale 2. z 3. ciebie 4. wredna 5. sucz patrz swojej dooopy a facet to chyba dobrze ze dba o rodzine

Gość gość
Co tu robisz stara ropucho na dziale o ciąży, porodzie i małych dzieciach? Rozumiem, że karmisz jeszcze cycusiem swoich syneczków? :P Wymyśl coś lepszego młodociana mopsiaro, bo prowokować to trza umić! ale tobie sie nuuuudziiiiiii! W pośredniaku byłaś?

Gość gość
nie jestem mlodociana, ja mam dziecino 65 lat a z komputera korzystac umiem. na dzial o ciazy weszlam bo mlodsza synowa wlasnie zaszla w ciaze zarabiajac tylko 1000zł a moj syn bedzie na to zapier...

Gość gość
mamuniu to jak ci ak zal syneczkow to zaoferuj im darmowe obiadki z cyci, przynajmniej będą mieli 20 zł dziennie w kieszeni (oszczędność!!!) a jak ce boli ze synowie maja zapiernicz to kaz im zredukowac etat i dawaj im ze swojej emeryturki skoro tacy zabiedzeni heh najgosze sa takie stare lampucery zapatrzone w zabiedoznyc rzekomo syneczkow

Gość gość
To się nazywa mezalians. Dziwię się twoim synom że wybrali sobie za żony takie nieudacznice. Mój syn nigdy by tego nie zrobił. Jego żona zarabia 20.000 zł/mies a on 50.000 i żyją dostatnio.

Gość gość
Autorko, pocieszę cię - moje koleżanki po inżynierskich studiach zarabiają netto 1300-1500 zł ;). Więc nie ma znaczenia, czy humanistki czy nie - w Polsce większość młodych kobiet mało zarabia, bez względu na ukończony kierunek. Ale jeśli faktycznie są głupie i nieambitne - no cóż, synowie widać taki mają gust ;).

Gość gość
Współczuje autorko, na szczęście syn jest mądry i dobrze wybrał zonę po medycynie. Sam jest pilotem, cała rodzina ma wyższe wykształcenie ścisłe .

Gość gość
Pilot to faktycznie "ścisłe" wykształcenie - całkiem jak kierowca :D.

Gość gość
widocznie synowie mają taki gust i wybierają kobiety takie jak mamusia. a ty mamusiu ile zarabiasz?

Gość gość
dlaczego wy jej wspolczujecie? :D widac ze baba nie ma swojego zycia... niech sie cieszy ze jej jest dobrze a co sie tak o synciów martwi bo nie czaję? nie wszystko złoto co sie świeci! normalny facet nie wybiera obie kobiety pod kątem ukonczonych przez nią studiów, no chyba że jakiś zakompleksiony nieudacznik. dlaczego wspolczujecie jej>>??? oni są dorośli i mają co chceili a mamusia niech skuli ryj

Gość gość
Zapatrzyli się na mamcię - tumanistkę. Jak autorka tuman to i kierunek studiów nie pomoże, to stan umysłu, paniusiu, nie wykształcenie.

Gość gość
po prostu- ciągnie swój do swojego:-)

Gość gość
Na miejscu twojej synowej w ogóle bym wnuka nie pokazała takiej wrednej francy.

Gość gość
autorka - wredna baba. znam ja takie z takich "jinteligjenckich" rodzin, co nosa drą aż po niebo i wszystkich mają za nic. Dno i wodorosty, niech sie pławią w tym swoim blasku wątpliwym a inni w d...ich mają.

Gość gość
nie podniecajcie sie tak, to prowo

Gość gość
i przez takie właśnie kobiety upada męskość - rosną później pedały i delikatni chłopcy którzy boją się pająków

Gość gość
Stara k****. Wspolczuje twoim synowom takiej teściowej jak ty stara prukwo.

Gość gość
oj niekoniecznie to musi byc prowo. dla niedowairków przedstawiam swój przykład gdzie dokładnie tak samo teściowa wiedząc że ja i inne synowe mamy wykształcenie humanistyczne wali przy nas tekstami że ludzie co chodzą do humanistycznych klas to tumany. sama jest tumanem stary debil.

Gość gość
:p a Ty to jesteś poniżej poziomu, żal mi cię kobieto, że Cię mąż intelektualista inżynier nie kopnął w d**e za wczasu to się dziwię bynajmniej głęboko dość

Gość gość
Ta z 19:35 to dopiero tuman

Gość gość
Ta z 19:35 to dopiero tuman

Gość gość
Ta z 19:35 to dopiero tuman. Chciala zablysnac porownujac pilota do kierowcy, ale debilka nie wie jak ciezkie studia musi skonczyc pilot i jaka jest selekcja zeby sie na te studia dostac. Brak slow. To chyba jedna z synowych autorki, hehe

Gość gość
nie wierzę że tak jest autorko bo nawet jeżeli jest tak faktycznie to jako kobieta z klasą zawsze ,ale to zawsze winnaś uśmiechać się i tańczyć nawet jak kiepska muzyka a tu pachnie prostactwem bynajmniej stwierdzenie moi synowie będą musieli zapier/da/l/ac/ więc synowe wcale nie odstają od teściowej ba może nie są tak wulgarnymi chamkami tu nie ocenimy bo mamy tylko jeden koniec kija :-) żal mi takich kobiet autorko wiesz czemu bo nie potrafisz się niczym cieszyć ja ostatnio dowiedziałam się że moja synowa nie może mieć dzieci echh czytam szukam pomocy dla niej nawet jedzie do kliniki za granicę za niedługo ja bym tak chciała żeby jej się udało nawet może być bezrobotna mój zaradny syn jest w stanie ją utrzymać nie jest nieudacznikiem jak te twoje dzieci :-o

Gość baby pany
Autorko jakbyś była wykształcona to wiedziałabyś na czym polega humanizm albowiem medycyna, matematyka, biologia, chemia są to właśnie nauki humanistyczne. Kim byli najwięksi wynalazcy i uczeni tego świata tacy jak np. Kopernik, Da Vinci, jak nie właśnie HUMANISTAMI. Najpierw poczytajcie, a potem się wypowiadajcie, bo usłyszałyście w podstawówce piąte przez dziesiąte ten tandetny, utarty, jakże błędny podział na "humanistyczne" i "ścisłe" przedmioty i powtarzacie te głupoty. Autorko ty nie masz żadnego wykształcenia i te które tu piszą raczej też nie, bo o ile pamiętam ja to obalanie mitu ścisłowców i humanistów miałam na I roku, na zajęciach z filozofii, która jak wiadomo jest właściwie na wszystkich kierunkach, a jeżeli teraz jej gdzieś nie ma to kształcący się człowiek nie tłumaczy się tym, że o tak podstawowej i oczywistej sprawie nie wie tak samo jak to, że nie byłyście w kosmosie i nie widziałyście Ziemi z góry nie tłumaczy was z niewiedzy o tym, że Ziemia nie jest płaska.